Alihankinta | Tervetuloa Suomen suurimpaan teollisuuskylään

Alihankinta

21.–23.9.2021


ti–ke 9–17, to 9–16
#Alihankinta #AlihankintaHEAT
Kohdataan kasvokkain syyskuussa 2021

Koe teollisuuden uusimmat oivallukset ja innovaatiot Alihankinta-tapahtumassa! Alihankinta on täynnä uusia innovaatioita ja kansainvälisiä kohtaamisia alan toimijoiden kanssa. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Tervetuloa mukaan 21.–23.9.2021!

Tiedote 11.12.2020 › Ohjelmatallenteet ›

Kolumni: Alihankinta teki digiloikan – virtuaalisuus ei korvaa kasvokkaista kohtaamista

Takana on hienot kolme päivää historian ensimmäisessä Alihankinta- ja AlihankintaHEAT -virtuaalitapahtumassa. Tämä hämmentävä vuosi 2020 jää myös Suomen suurimman kansainvälisen teollisuuden messutapahtuman tarinaan poikkeuksellisena lukuna ja uuden vaiheen alkuna. Tampereen Messut -konsernissa olemme maaliskuusta lähtien joutuneet siirtämään tai perumaan kaikki suuret tapahtumamme koronapandemian laittaessa paitsi tapahtuma-alan niin myös koko maailman nöyrästi polvilleen. Lopulta myös syksyn perinteiset Alihankinta-messut, jotka ovat koonneet teollisuuden yhteen vuodesta 1988 lähtien, siirrettiin lopulta vuodella eteenpäin.    

Kolmen päivän aikana live-ohjelmaa seurasi lähes 5000 katsojaa

Historian ensimmäinen täysin verkossa 8.–10.12.2020 järjestetty Alihankinta- ja AlihankintaHEAT -virtuaalitapahtuma keräsi runsaasti väkeä ruutujen taakse. Suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta lähetettyä live-ohjelmaa seurasi vajaat 5000 katsojaa ja live-ohjelman keskimääräinen katseluaika oli lähes 30 minuuttia. Kaikkiaan Alihankinta-virtuaalitapahtumassa vieraili kolmen päivän aikana siis lähes 5000 ihmistä ja Brella-verkostoitumispalvelussa tapaamisia sovittiin yhteensä 830. Valmistavan teollisuuden nykytila ja tulevaisuus sekä datasta bisnestä -teema herättivät keskustelua ja kiinnostusta läpi tapahtuman. Alihankinta-messut ja AlihankintaHEAT järjestetään perinteiseen tapaan 21.–23.9.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Teemana säilyy Datasta bisnestä.

Alihankinta 2020: Parhaat palkittiin poikkeusvuonnakin

Pohjoismaiden suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma Alihankinta 2020 ja AlihankintaHEAT käynnistyivät tiistaina 8.12. ensimmäistä kertaa täysin virtuaalisina verkossa. Torstaihin 10.12. saakka valmistavan teollisuuden toimijoita hemmoteltiin suoraan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen studiosta lähetetyllä live-ohjelmalla ja ennakkoon nauhoitetulla videotarjonnalla sekä mahdollisuudella verkostoitua alan ammattilaisten ja yritysten kanssa Brella-verkostoitumisalustalla.

Stora Enso on Suomen startup-ystävällisin yritys 2020

Stora Enso on valittu Suomen startup-ystävällisimmäksi yritykseksi vuonna 2020. Stora Enso käynnisti merkittävän yhteistyön lukuisien startup- ja kasvuyritysten kanssa, ja myös pääomasijoittajat ovat aktiivisesti mukana verkostoissa. Tunnustus myönnettiin 8.12. Alihankinta-virtuaalitapahtuman suorassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lähetetyssä live-ohjelmassa.

Pääkumppani Business Tampereen kolumni: Datasta ja digitaalisuudesta vauhtia elpymiseen

"Koronapandemian vaikutukset näkyvät vielä pitkään, mutta onneksi on jo toivoa tilanteen päättymisestä erityisesti meillä Suomessa. Pandemia muuttaa ja on jo muuttanut meidän kaikkien normaalia arkea. Resilienssi on tämän hetken uusi muotisana digitalisaation, kestävän kehityksen ja hiilineutraaliuden ohella. Pandemiasta huolimatta yritysten kannattavan liiketoiminnan lainalaisuudet eivät ole kadonneet mihinkään. Asiakkaat, heidän tarpeensa ja jatkuva kehittyminen ovat edelleen keskiössä," kirjoittaa ohjelmajohtaja (Smart Tampere) Seppo Haataja Business Tampereelta.

Miten onnistuimme? – Anna palautetta!

Historian ensimmäistä täysin verkossa tapahtuvaa Alihankinta- ja AlihankintaHEAT -virtuaalitapahtumaa vietetään 8.–10.12.2020. Miten onnistuimme? Missä voisimme vielä parantaa? Kaikki palaute on äärimmäisen arvokasta ja auttaa meitä kehittämään toimintaamme tulevaisuudessa.

Käytäthän hetken ja kerrot, millainen kokemus virtuaalitapahtuma sinulle on ollut. Kiitämme jo tässä vaiheessa palautteestasi!

Yhteistyössä:

Business Tampere Teknologiateollisuus ry Kumiteollisuus ry Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry Muoviteollisuus ry

#Alihankinta #AlihankintaHEAT

21.–23.9.2021


ti–ke 9–17, to 9–16
#Alihankinta #AlihankintaHEAT
Koe teollisuuden uusimmat oivallukset ja innovaatiot Alihankinta-tapahtumassa! Alihankinta on täynnä uusia innovaatioita ja kansainvälisiä kohtaamisia alan toimijoiden kanssa. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Tervetuloa mukaan 21.–23.9.2021!

Tiedote 11.12.2020 › Ohjelmatallenteet ›

Aukioloajat

Tiistaina 08.12.2020 klo 9:00-17:00
Keskiviikkona 09.12.2020 klo 9:00-17:00
Torstaina 10.12.2020 klo 9:00-16:00

Ajankohtaista