Alihankinta 30.0

25.–27.9.2018
ti-ke 9-17, to 9-16
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Alihankinta @Alihankinta

+ Startup-yritysten verkostoitumistapahtuma AlihankintaHEAT:
AlihankintaHEAT

Tervetuloa Suomen suurimpaan teollisuuskylään

Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin. Onko sinulla varaa jättää nämä kolme päivää hyödyntämättä?

Rekisteröidy kävijäksi › Katso LIVE-lähetystä! ›

Askelmerkit messupäivään Alihankinta-sovelluksesta – lataa nyt!

Alihankinta-mobiilisovellus on julkaistu! Tarkastele näytteilleasettajia listana, tee hakuja ja suodatuksia esimerkiksi tuoteryhmien mukaan. Lisäksi voit tehdä omia suosikkilistauksiasi. Sovelluksessa on myös kartta, jossa näet korostettuna valitsemasi näytteilleasettajan osaston sijainnin, kun painat karttaikonia näytteilleasettajan tietosivulla. Sovelluksen voi ladata Android-laitteille Google Play -palvelusta ja Applen laitteille App Storesta.

AlihankintaHEAT: 3 päivää ajankohtaisia puheenvuoroja, keskusteluja ja pitchauksia

Nyt kolmannen kerran messujen yhteydessä järjestettävä startupien ja teollisuusyritysten verkostoitumistapahtuma AlihankintaHEAT laajenee yksipäiväisestä kolmipäiväiseksi ja siirtyy messujen ytimeen pääaulaan. HEAT haastaa teollisuuden perinteiset ajattelu- ja toimintatavat sekä kääntää alan toimijoiden katseet tulevaisuuden älykkääseen teollisuuteen. Heat Stagella on luvassa ajankohtaisia puheenvuoroja, keskusteluja ja pitchauksia.

Liikenne: säästy pysäköintiongelmilta

Hyödynnä etäpysäköintialueilta Ikeassa ja Ideaparkissa. Etäpysäköintialueilta on maksuton bussikuljetus Messu- ja Urheilukeskukselle, myös Tampereen rautatieasemalta pääsee ilmaiskyydillä paikan päälle kaikkina messupäivinä. Seuraa somessa #messuttiellänne-aihetunnistetta.

Varaa halutuimmat tapaamiset ennakkoon

Varmista, että tapaat messuilla sinulle tärkeät toimijat henkilökohtaisesti. Hyödynnä Brella-verkostoitumistyökalua ja varaa tapahtuman halutuimmat tapaamiset ennakkoon. Käytä Brella-tunnusta Alihankinta2018.

Alihankinta-mobiilisovellus helpottaa messupäiviäsi

Tarkastele näytteilleasettajia listana, tee hakuja ja suodatuksia esimerkiksi tuoteryhmien mukaan. Sovelluksessa on myös kartta, jossa näet korostettuna valitsemasi näytteilleasettajan osaston sijainnin. Löydät sovelluksen tunnisteella Alihankinta.

Tervetuloa avajaisiin!

Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju kertoo tuoreimmat talouden näkymät Alihankinta-messujen avajaisissa tiistaina 25.9. klo 10 Heat Stagella. Tilaisuus jatkuu paneelikeskustelulla tulevaisuuden älykkäästä ja tuottavasta teollisuudesta. Avajaispäivänä palkitaan Vuoden päähankkija ja alihankkija sekä Startup-ystävällisin yritys. Tervetuloa verkostoitumaan!

Ohjelmassa MM.

Alihankinta- ja AlihankintaHEAT-avajaisaamupäivä
ti 25.09.2018 10:00-12:50

Tervetuloa Alihankinta & AlihankintaHEATin avajaisiin Heat Stagelle pääaulaan! Avajaiset ja Heat Stagen ohjelman kaikkina päivinä juontaa Marianne Harjula.

Heat Grilli: Kuuma paneelikeskustelu tulevaisuuden älykkäästä teollisuudesta
ti 25.09.2018 11:15-12:30

Tulevaisuuden älykäs teollisuus sekä kone- ja metalliteollisuuden digitaalisen liikevaihdon kasvu. Mitkä ovat lähivuosien suurimmat muutokset? Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden paneelikeskustelua tulevaisuuden älykkäästä teollisuudesta.

Materiaalitehokkuudella ja osaamisella tuottavuutta -seminaari
ti 25.09.2018 13:00-16:00

Kumi-instituuttin järjestämässä seminaarissa kuullaan teollisuuden ja tutkimuksen puheenvuoroja älykkäistä teollisuusympäristöistä, materiaalitehokkuudesta ja kiertotaloudesta.

Konenäköseminaari – alan startupit ja viimeisimmät kuulumiset
to 27.09.2018 09:15-12:00

Seminaarin aiheet: Hahmontunnistus teollisuussovelluksissa, Automaatiojärjestelmään integroitu konenäkö, 3D-mittauksella ymmärrystä kohteesta, Konenäköä syvillä neuroverkoilla ilman data-analyytikkoa ja vähällä opetusdatalla, Rautatierakenteiden vianetsintä neuroverkkomalleilla, Case Sapotech - konenäköstartup ponnistaa globaaleille markkinoille, Ajankohtaista anturiteknologioista.

IFPSM World Summit 2018: Discover the New Role of Procurement
ke 26.09.2018 13:00-15:00

Maailman merkittävin hankinta-alan tapahtuma IFPSM World Summit 2018 starttaa nelipäiväisen seminaarinsa Alihankintamessuilla Tampereella 26.9.2018. Tervetuloa!

Modernit lujat teräkset ja niiden käyttökohteita
ke 26.09.2018 09:30-13:30

Seminaarissa käsitellään moderneja lujia teräksiä, niiden ominaisuuksia ja sovelluksia sekä lujien terästen tarjoamia mahdollisuuksia. Seminaarissa pääset myös verkottumaan alan osaajien ja asiantuntijoiden kanssa.

RD Velho Oy
RD FORUM – Kilpailuetua suunnittelun ja liiketoiminnan automaatiolla
ti 25.09.2018 14:00-16:00

Seminaari käsittelee kattavasti suunnitteluautomaatio- ja DigiTwin-aiheita.

3D-tulostuksen Aluhankintapäivä
ke 26.09.2018 09:00-12:00

Alumiinin 3D-tulostus tarjoaa kilpailukykyä lisääviä mahdollisuuksia keveiden ja kestävien tuotteiden ja prototyyppien kustannustehokkaaseen valmistukseen sekä 3D-tulosteiden sarjavalmistukseen. Alupäivä on myös erinomainen mahdollisuus verkottua alan toimijoiden sekä aiheesta kiinnostuneiden kanssa.

“Alihankinta-messut on ajankäytöllisesti tehokas tapa tavata yhteistyökumppaneita ja alihankkijoita. Tuhansien ajokilometrien sijaan vähintään saman hyödyn saa kulkemalla pari päivää verkostoitumassa messuhalleissa. Yleinen markkinatilanne on helppo päivittää Alihankinta-messuille saapuvan laajan verkoston kanssa, ja samalla tulee kartoitettua myös potentiaalisia uusia toimijoita.”

– paikallisjohtaja Jussi Maksimainen, Sandvik Mining and Rock Technology

Näytteilleasettajana MM.

360Mediatalo 3D creative JSC 3D Formtech Oy 3D prototipai UAB 3D Talo Finland Oy 3DStep Oy 3DTech Oy 3PLogistiikka Satakunta Oy A-J Automation Oy A&M Välilehto Oy Ab Ess-Ma Oy ABB Oy ACG Nyström Oy ADE Oy Adigo Drives AB Admicom Finland Oy Ahlsell Oy Ahmotuote Oy Aikolon Oy Aimo Virtanen Oy Ainesmestarit Oy AirFaas AirWell Oy Aisikon Oy Aitio Finland Oy Ajatec Prototyping Oy Akaan kaupunki Akaan Työvälinepalvelu Oy Al-Men Oy ALBIS PLASTIC Scandinavia AB Alexandria Pankkiiriliike Oyj Algol Technics Oy Aliaxis Utilities & Industry AB Aliko Oy Ltd Alise Technic OU Allstars Engineering Group Alma Talent Oy Alsemet Oy Alsiva Oy Alteams Finland Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Teknologiateollisuus ry Kumiteollisuus ry Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry Muoviteollisuus ry

#Alihankinta

25.–27.9.2018
ti-ke 9-17, to 9-16
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Alihankinta @Alihankinta

+ Startup-yritysten verkostoitumistapahtuma AlihankintaHEAT:
AlihankintaHEAT

Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin. Onko sinulla varaa jättää nämä kolme päivää hyödyntämättä?

Rekisteröidy kävijäksi › Katso LIVE-lähetystä! ›

Aukioloajat

Tiistaina 25.09.2018 klo 9:00-17:00
Keskiviikkona 26.09.2018 klo 9:00-17:00
Torstaina 27.09.2018 klo 9:00-16:00