Alihankinta-messut

Mikä virtuaalitapahtuma?

Alihankinta ja AlihankintaHEAT tavataan verkossa

Vaikka messut siirtyivät, teollisuuden ykköstapahtuma toimii tänä poikkeusvuonna kaikesta huolimatta alan toimijoiden ja asiantuntijoiden tärkeänä virtuaalisena kohtaamispaikkana.

ALihankinta virtuaalisesti 8.–10.12.2020

Tapahtuma on käynnissä

Tästä pääset tapahtumaan!

Mikä virtuaalitapahtuma? 

Alihankinta tarjoaa myös poikkeusvuonna teollisuuden asiantuntijoille ja ammattilaisille paikan ylläpitää asiakassuhteita. Virtuaalitapahtuma mahdollistaa uudet tavat kohtaamisille tilanteessa, jossa fyysiset tapaamiset eivät ole mahdollisia. Alihankinnan virtuaalitapahtuman verkostoitumisalueelle Brellaan pääset jo etukäteen ennen virtuaalitapahtuman virallista aukeamista. Alihankinta-tapahtuman koodi Brellassa on VirtualAlihankinta20.

Network Corner by Brella on auki – sovi 3 tapaamista – 1 tuntemattoman kanssa

Sovi kolme tapaamista asiakkaittesi tai kumppaniesi kanssa. Ujuta mukaan yksi tapaaminen sinulle ennestään tuntemattoman ihmisen kanssa. Ohjelmaan ja muihin sisältöihin pääset käviksi vasta tapahtumapäivinä osoitteessa alihankintavirtual.fi.

Klikkaa itsesi tapahtumaan Kirjaudu Brellaan


Live-ohjelmaa suoraan studiosta

Alihankinnan live-ohjelma lähetetään suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen studiosta. Live-ohjelman lisäksi olemme koonneet ennakkoon nauhoitettua materiaalia ohjelmakirjastoon tapahtumapäiville.

Ohjelmaa julkaistaan jatkuvasti – pysy kuulolla! 

Tutustu ohjelmaan

 


Teollisuuden kuumimmat kolumnit

Alihankinta-kolumnien vieraskynäkirjoituksissa puhuvat toellisuuden vaikuttajat ja alan merkittävät toimijat. Lue lisää.

Näin ollen uusien odotusten lunastamisessa tieto ja faktapohjaisen päätöksenteon tukeminen datalla ja analytiikalla muodostuvat hankinnan prioriteeteiksi. Huutoon ei kuitenkaan voida vastata ilman edes suurin piirtein ajantasaista kuvaa esimerkiksi spendistä.

Miksi meidän on helppo monella osa-alueella hyväksyä historian, kokemuksen ja niiden systemaattisen analysoinnin arvo tulevia toimenpiteitä harkittaessa, mutta vaikea ymmärtää sitä, kuinka sama konsepti toimii liiketaloudessa?

Lue kaikki kolumnit


Alihankin Network Corner By Brella -logoVerkostoidu Network Cornerissa sovi tapaamiset ja tutustu yrityksiin

Olemme tehneet verkostoitumisesta helppoa myös virtuaalisessa Alihankinnassa. Me yhdistämme ihmiset ja tarjoamme näytteilleasettajille ja tapahtuman osallistujille yksinkertaisen keinon tavata toisensa etäisyyksistä huolimatta.

Verkostoituminen tapahtuu Alihankinnan virtuaalitoteutuksessa vanhan tutun Brella-verkostoitumispalvelun avulla. Brellan välityksellä avautuu mahdollisuus varata videotapaamisia näytteilleasettajien ja osallistujien kesken.

Lue ohjeet Brella-verkostoitumispalvelun käyttöön

Liittymiskoodi Brellaan: AlihankintaVirtual20

Kirjaudu sisään

 

 

Haluatko tuoreimmat tiedot virtuaalitapahtumasta?

Tilaa uutiskirje