Mikä virtuaalitapahtuma? | Alihankinta
Alihankinta-virtuaalitapahtuma

Mikä virtuaalitapahtuma?

Alihankinta ja AlihankintaHEAT tavataan verkossa

Vaikka messut siirtyivät, teollisuuden ykköstapahtuma toimii tänä poikkeusvuonna kaikesta huolimatta alan toimijoiden ja asiantuntijoiden tärkeänä virtuaalisena kohtaamispaikkana. Vaikka poikkeusolojen vuoksi emme voi normaalissa määrin kohdata kasvotusten, hyvät tulokset etäyhteyksien toimivuudesta luovat vahvan uskon siihen, että myös virtuaaliset kohtaamiset merkitsevät.

Ajankohtaista ohjelmaa ja alan vaikuttajia

Tutustu ohjelmaan

 

ALihankinta virtuaalisesti 8.–10.12.2020

Mikä virtuaalitapahtuma?

Vuoden kolme tärkeintä päivää tarjoavat myös poikkeusvuonna valmistavan teollisuuden asiantuntijoille ja ammattilaisille paikan ylläpitää jo olemassa olevia asiakassuhteita ja luoda niitä lisää. Näin ollen verkostoituminen nousee tänä vuonna järjestettävässä virtuaalitapahtumassa erityisen merkittävään rooliin.

Virtuaalitapahtuma ei korvaa tulevaisuudessakaan perinteisiä fyysisiä messuja, mutta se mahdollistaa uudet tavat kohtaamisille tilanteessa, jossa fyysiset tapaamiset eivät ole entiseen tapaan mahdollisia. Lisäksi tulevaisuudessa virtuaalitapahtuma voi tuoda lisäarvoa fyysisen tapahtuman sisältöihin.

Tavoitteenamme on luoda osallistava tapahtuma, joka täyttää osallistujiensa tarpeen tavata jälleen koko teollisuus yhdellä kertaa. Alihankinta yhdistää siis myös verkossa.

Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta.

Lue uutinen tästä


Tapahtuman teema on Datasta bisnestä, ja sitä tarkastellaan älykkään teollisuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden näkökulmista, tiedon ollessa kaiken keskiössä. Teemaa tuodaan esiin tapahtuman ohjelmasisällöissä.

Lue lisää teemasta


Alihankin Network Corner By Brella -logo

Verkostoidu Network Cornerissa sovi tapaamiset ja tutustu yrityksiin

Olemme tehneet verkostoitumisesta helppoa myös virtuaalisessa Alihankinnassa. Me yhdistämme ihmiset ja tarjoamme näytteilleasettajille ja tapahtuman osallistujille yksinkertaisen keinon tavata toisensa etäisyyksistä huolimatta.

Verkostoituminen tapahtuu Alihankinnan virtuaalitoteutuksessa vanhan tutun Brella-verkostoitumispalvelun avulla. Brellan välityksellä avautuu mahdollisuus varata videotapaamisia näytteilleasettajien ja osallistujien kesken.

Avaamme verkostoitumistyökalun viikko ennen virtuaalitapahtuman alkua.

 

Haluatko tuoreimmat tiedot virtuaalitapahtumasta?

Tilaa uutiskirje