Alihankinta-messut

Brella-ohjeet kävijöille

  1. Mikä on Brella?
  2. Miten Brella on käytössä Alihankinta-virtuaalitapahtumassa?
  3. Kirjautuminen Brellaan
  4. Brellan käyttöliittymä
  5. Brella-tapaamiset
  6. Näytteilleasettajat
  7. Näytteilleasettajan edustajat
  8. Chat
  9. Yhteydenotto
  10. Brella-tiimi ja asiakastuki

Mikä on Brella?

Brella on älykäs digitaalinen alusta 1 to 1 -tapaamisille tapahtumissa. Brellan kautta voit etukäteen suunnitella tapahtumapäivän agendan yhdeksi kokonaisuudeksi tapaamisten kanssa, sekä siirtää sen myös tarvittaessa henkilökohtaiseen kalenteriisi.

Brella on tapaamistyökalu, jonka avulla puheyhteyden avaaminen sekä uusien ihmisten tapaaminen helpottuu. Kerro etukäteen videotapaamista ehdottaessa, mitä toivot tapaamiselta. Näin luot hyvää pohjaa puheen avauksille ja luottamukselle. Jokainen Brella-profiili sisältää myös sosiaalisen median kanavia, voitte aina ehdottaa tapaamista myös niiden kautta.


Miten Brella on käytössä Alihankinta-virtuaalitapahtumassa?

Brella-palvelusta löytyvät kaikkien tapahtuman näytteilleasettajayritysten tiedot. Yritysten yhteyshenkilöiden kanssa on mahdollista sopia palvelun kautta videotapaamisia. Yritysten sivuilla on tapahtumapäivinä 8.–10.12. käytössä myös chat, jonka kautta yrityksiin saa yhteyden. Lisäksi yrityssivulta löytyy yhteydenottolomake, jonka kautta voitte jättää yritykselle yhteydenottopyynnön.

Käynti Brella-palveluun tapahtumapäivinä tapahtuu ensisijaisesti tapahtumasivunalihankintavirtual.fi kautta. Tapahtumasivulla on 3D-aula, jonka kautta löytyy Brellan lisäksi mm. liveohjelmaa ja ohjelmakirjasto johon on koottu videotallenteita.


Kirjautuminen Brellaan

Brella liittymislinkki ja -koodi

Alihankinta-virtuaalitapahtuman Brella-palveluun liitytään tapahtumakohtaisella liittymislinkillä / liittymiskoodilla.

Liity Brellaan tästä: next.brella.io/join/AlihankintaVirtual20
Liittymiskoodi on AlihankintaVirtual20

Brella-tili

Brella-tilille pääset kirjautumaan Google, Facebook tai LinkedIn -tilin kautta. Jos et halua linkittää edellä mainittuja tilejä Brellaan, voit luoda Brella-tilin, jonka tiedot täytät alusta alkaen itse ja lisäät myös profiilikuvan. Brella-tilin luomiseen menee vain muutamia minuutteja. Tarvitset vain yhden Brella-tilin, tällä tilillä näkyvät kaikki ne tapahtumat, joissa olet käyttänyt Brellaa. Kaikki tietosi, tapaamisesi sekä chat-keskustelusi tallentuvat tilillesi ja voit palata kontakteihisi myös tapahtuman jälkeen.

Brellan kirjautumisosoite

Brella toimii valitsemassasi selaimessa niin tietokoneella kuin mobiilissa https://next.brella.io. Suositeltava selain on Chrome.

Helpoin tapa kirjautua Brellaan on klikata liittymislinkkiä, jonka saat tapahtuman järjestäjältä palvelun auetessa kävijöille. Voit myös lisätä tapahtumakohtaisen liittymiskoodin ‘Join new event’ kohtaan Brellaan kirjautuessasi.


Brellan käyttöliittymä

Vasemmalla olevasta valikosta löydät seuraavat sivut:

People: Täältä löydät kaikki julkiset profiilit, joiden käyttäjät ovat valmiita verkostoitumiseen. Jos olet itse luonut anonyymin profiilin, et näe tässä kohdassa ketään.

Schedule: Aikataulut. Tälle sivulle tulevat näkyviin mm. sopimasi tapaamiset.

Exhibitors: Näytteilleasettajien omat sivut, joiden kautta löytyvät yritysten tiedot ja yhteyshenkilöt. Kontaktit onnistuvat videotapaamisina, chatilla tai yhteydenottolomakkeen kautta. Listan päällimmäisenä sijaitsevaa hakupalkkia voi käyttää sanahakuihin.


Brella-tapaamiset

Jos haluat, että muut palvelun käyttäjät voivat ottaa sinuun yhteyttä ja voit sopia tapahtumassa videopalavereja, pitää tapahtumaan kirjautuessa valita vaihtoehto Start Networking. Näin luot julkisen profiilin. Julkisen profiilin omaavat käyttäjät voivat keskustella yksityisesti keskenään chatin tai videokameran välityksellä. Kun profiili on julkinen, myös lähetetyissä chat-viesteissä näkyy nimi.

Mikäli haluat, että luomasi profiili on piilotettu eikä nimesi näy chat-keskusteluissa, valitse Skip Networking. Et näe tällöin myöskään muiden julkisia profiileja, etkä voi lähettää muille keskustelupyyntöjä.

Alihankinta-virtuaalitapahtumassa on omat intressikategoriat, jotka kannattaa valita tarkoin itselleen sopiviksi, jotta palvelun matchmaking-algoritmi valitsee sinulle parhaimmat kontaktit intressien pohjalta.

Myös lyhyt esittely itsestäsi (max. 280 merkkiä) kannattaa kirjoittaa huolella, sillä toiset Brella-käyttäjät voivat hakea kontakteja myös hakusanojen avulla kohdassa Search. Hyvällä esittelytekstillä on huomattu olevan suora vaikutus tapaamisten laatuun ja tyytyväisyyteen.

Voit ehdottaa videotapaamisia kaikille Brella-käyttäjille ja ehdotuksen yhteyteen on mahdollista kirjoittaa myös lyhyt personoitu tervehdysviesti.Tähän voit kirjoittaa esimerkiksi mitä asioita haluat tuoda esille videotapaamisessa.

Voit halutessasi myös sulkea tapaamisaikasi Schedule-sivulla Your Availability -kohdassa, jos et halua vastaanottaa videotapaamiskutsuja. Jos suljet omat tapaamisaikasi, voit silti nähdä toisten osallistujien vapaat ajat ja ehdottaa videotapaamisia. Näet ainoastaan ne ajat, jotka ovat teille molemmille vapaita aikoja. Jos sinulle ehdotettu aika ei sovi, voit joko uudelleen aikatauluttaa Reschedule- tai hylätä Cancel -toimintojen avulla.


Näytteilleasettajat

Tapahtuman näytteilleasettajat löytyvät kohdasta Exhibitors. Yritykset ovat aakkosjärjestyksessä ja niitä on mahdollista hakea listan yläpuolella olevasta hakupalkista nimellä tai hakusanalla. Näytteilleasettajien yrityssivulta löytyvät yrityksen perustiedot, tuoteryhmät ja tapahtuma-aikaiset palveluajat. Yritykseen on mahdollista olla tapahtumapäivinä yhteydessä suoraan yrityksen edustajien kautta varaamalla videopalaveriajan, chatin kautta (ei käytössä kaikilla yrityksillä) tai yrityssivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.


Näytteilleasettajan edustajat

Näytteilleasettajan edustajat löytyvät yrityksen sivulta, heti kuvakarusellin alta kohdasta ”Company representatives”. Heille voi ehdottaa suoraan videotapaamisia, ks. ylempää kohta Brella-tapaamiset.


Chat

Chat-toiminto löytyy näytteilleasettajien yrityssivuilta (kohta ”Exhibitors”), sivun oikeasta laidasta. Chat-palvelun kautta yrityksen edustajaan voi olla yhteydessä yrityksen omissa tiedoissaan ilmoittamina kellonaikoina (”Service hours during event”).


Yhteydenottolomake

Chat-toiminnon vierestä löydät yhteydenottolomakkeen, jonka kautta saat halutessasi jätettyä yritykselle yhteydenottopyynnön.


Brella-tiimi ja asiakastuki

Brella-tiimillä ei ole pääsyä eikä muokkaamisoikeuksia henkilökohtaisiin Brella-tileihin. Brella-tiimi palvelee teitä kuitenkin kaikissa kysymyksissä osoitteessa support@brella.io tai Website Chat.