Vuoden teema: Datasta bisnestä | Alihankinta
Alihankinta-virtuaalitapahtuma

Datasta bisnestä

 

Alihankinta 2020 Datasta bisnestä kolmiologo

Datasta bisnestä

– Tämän vuoden teemaksi on valittu Datasta bisnestä, jonka kautta tuomme esiin tiedon merkitystä tulevaisuuden teollisuudessa. Näkökulmina korostuvat muun muassa älykäs teollisuus, turvallisuus ja tuottavuus. Tavoitteena on teeman kautta auttaa valmistavan teollisuuden yrityksiä siinä haasteessa, että yritysten suuresta tietomäärästä saadaan jalostettua sellaista tietoa, joka lisää ymmärrystä liiketoiminnan mahdollisuuksista ja sitä kautta tuottavuuden ja kilpailukyvyn kasvattamisesta, kertoo Alihankinta-messujen projektipäällikkö, viestintäjohtaja Tanja Järvensivu Tampereen Messut -konsernista.

nuoli alaspäin

Yhteistyöllä teemaan sitoutuen

Järvensivun mukaan monet alan yritykset etsivät ratkaisuja edellä mainittuihin haasteisiin, minkä vuoksi Alihankinta-messuille kootaan asiantuntijoiden ja edelläkävijöiden osaaminen, käytännön esimerkit ja tietotaito yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

– On ilo tehdä tapahtumaa yhdessä sitoutuneiden ja osaavien kumppaneiden sekä näytteilleasettajien kanssa. Uskon, että toimijat sitoutuvat teemaan, ja saamme koottua jälleen monipuolisen sisällön. Lämpimästi tervetuloa Suomen suurimpaan teollisuuskylään Tampereelle syyskuussa, Järvensivu toivottaa.

Onko sinulla mielessä Datasta bisnestä -teemaan sopivaa sisältöä?

Ota yhteyttä

Alihankinta 2020 Datasta bisnestä kolmiologo

Kolme näkökulmaa,
kolme teemakummia

Alihankinta & AlihankintaHEAT 2020 ja 2021 -tapahtumien teema on Datasta bisnestä (Business from Data). Teemaa käsitellään kolmesta näkökulmasta: älykäs teollisuus, turvallisuus ja tuottavuus – tiedon ollessa keskiössä. Tämän vuoden uutuutena tapahtumaan on kutsuttu mukaan kolme teemakummia, joiden kanssa tiedon merkitystä valmistavalle teollisuudelle nostetaan esille.

ÄLYKÄS TEOLLISUUS
Harri Kulmala

toimitusjohtaja
DIMECC

TURVALLISUUS
Jarno Limnéll

kyberturvallisuuden professori
Aalto-yliopisto

TUOTTAVUUS
Juha Pankakoski

johtaja, teknologiat
Konecranes

Alan asiantuntijoiden johdolla järjestetään messujen avajaispäivänä tiistaina 8.12.2020 Datasta bisnestä -teemakeskustelu, jossa tiedon merkitystä valmistavan teollisuuden yrityksille käsitellään älykkään teollisuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden näkökulmista.

Haluatko tuoreimmat tiedot virtuaalitapahtumasta?

Lue lisää virtuaalimessuista