Alihankinta-messut

RollTest Oy

VARKAUS/Finland

Osasto A 932

RollTest Oy on teollisuuskoneiden sopimusvalmistaja, joka valmistaa erilaisia koneita, laitteita ja niiden osia sopimusasiakkailleen. Tarjontaamme kuuluu myös suunnittelupalvelut, joten suunnittelemme ja valmistamme myös yksilölliset koneet ja laitteet asiakastarpeiden mukaisesti.
Valmistamme mittauslaitteita, robotiikkaa, tuotantoautomaatiolaitteita, prototyyppejä ja muita vaativia mekatroniikan tuotteita, jotka vaativat monipuolista osaamista myös elektroniikan ja automaation alueilta. Olemme vahvistaneet robotiikka, konenäkö sekä automaatio osaamista vuonna 2017 tehdyllä yrityskaupalla, jossa CMe Solutions Oy:n osake enemmistö siirtyi omistukseemme.
Tuotantomenetelmät on toteutettu niin, että pystymme tuottamaan korkealaatuisia tuotteita nopeilla ja täsmällisillä toimitusajoilla. Käytössämme ovat tämän päivän tekniikkaa edustava konekanta, johon kuuluvat mm. tehokkaat CNC-sorvit ja jyrsinkoneet.
Asiakkaitamme ovat suuret suomalaiset vientiin suuntautuneet teknologiayritykset, kuten paperiteollisuuden ja elektroniikkateollisuuden toimijat.