Alihankinta-messut

Hall of Fame

Suomen johtavan teollisuuden ykkösmessutapahtuman menestystarina on jatkunut jo 35 vuotta. Ensimmäisen kerran Alihankinta-messut pidettiin Tampereella vuonna 1988. Messujen suosion taustalla ovat ennen kaikkea yhteistyökumppanimme, näytteilleasettajamme ja asiakkaamme.

Jokainen vuosittaisesta 1000 näytteilleasettajasta on meille erityisen tärkeä. Iloksemme Alihankinnan Hall of Fameen lukeutuu myös kaksitoista yritystä, jotka ovat olleet teollisuuden ykkösmessutapahtumassa mukana aina perustamisvuodesta lähtien.


Arvo PiiroinenArvo Piiroinen Oy

Kotimainen Piiroinen tekee korkealaatuista pintakäsittelyä kustannustehokkaasti ja nopealla toimitusajalla lähellä asiakasta. Metallitehtaamme tekee metallityöt omiin design-kalusteisiimme, auditorioihin, katsomoihin, mutta olemme myös merkittävä metallikomponenttien alihankintayritys. Vahvuutemme on metallitehtaan ja pintakäsittelylaitoksen saumaton yhteistyö, jolloin pystymme toimittamaan korkealaatuisia metallikomponentteja ja suurempia kokonaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaisesti pintakäsiteltyinä. Puuosastomme monipuolinen konekanta mahdollistaa useita muotopuristusmenetelmiä; lisäksi tarjoamme huonekaluteollisuudelle verhoilu-, kokoonpano- ja asennuspalvelut.

www.piiroinen.com


BodycoteBodycote Oy

Bodycote Lämpökäsittely Oy tarjoaa käyttöösi lämpökäsittelyteknologian kehittyneimmät menetelmät ja pitkälle automatisoidut prosessit. Tarvitsetpa sarjatuotantoa, yksittäiskappaleita tai oman kapasiteettisi lisäämistä, me palvelemme sinua yli 70 vuoden lämpökäsittelykokemuksella sekä kansainvälisen yhteistyöverkoston ja erikoisasiantuntemuksen omaavan henkilöstön avulla.

www.bodycote.com


Fiskars Brands Finland Oy Ab

Fiskars Brands Finland Oy Ab:n Billnäsin takomo valmistaa Fiskarsin kirveitä sekä laadukkaita takeita ulkoisille asiakkaille. Billnäsin takomolla on pitkä historia ja alihankinnan osuus on edelleen merkittävä osa takomon tuotannossa. Takomolla on käytössä neljä ruuvipuristinta joilla valmistetaan korkealuokkaisia takeita vaativalle asiakaskunnalle.

www.fiskarsgroup.com


Business Joensuu Oy

Business Joensuu tarjoaa palveluja yritysten käynnistämiseen, kasvuun ja kansainvälistymiseen, investointeihin ja sijoittumiseen, sekä Tiedepuiston tila- ja tapahtumapalveluja. Business Joensuu toimii Joensuun seudulla ja Keski-Karjalassa – yhdeksän kunnan, 125 000 asukkaan ja 7 500 yrityksen alueella.
Business Joensuu tekee tavoitteellista yhteistyötä asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa, ja luo näin edellytyksiä alueen yritysten menestykselle ja kasvulle myös tulevaisuudessa. Tässä roolissa Business Joensuu Oy on mahdollistanut Pohjois-Karjalan yhteisosaston toteutuksen alihankintamessuille.

www.businessjoensuu.fi


Sacometal Oy

Sacometal Oy tarjoaa käyttöösi maassamme ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka ulottuu kuparipohjaisten seosten suunnittelusta ja valamisesta valmiiden osien koneistukseen asti. Erikoisalaamme ovat liukulaakerit, joiden valmistajana ja maahantuojana olemme markkinajohtaja. Toimitamme myös laadukkaita pronssivaluaihioita koneistusta varten sekä standardilaakereita nopeasti suoraan varastostamme.

www.sacometal.fi


Ravelast Oy

Marwe Oy:n teknisen kumituotannon ostaneella suomalaisomisteisella Ravelast Oy:llä on tuotantoyksikköjä Suomessa sekä Ruotsissa. Tarjoamme asiakasräätälöidyt tekniset kumi-, polyuretaani-, muovi-, PTFE- sekä termoelastiset tuotteet niin kotimaan teollisuudelle kuin vientiin vuosikymmenien kokemuksella.
Monipuolisella konekannallamme valmistetaan kattavasti muotti- ja valutuotteita, erilaisia telapinnoituksia, elastisia suojauksia sekä erikoiskumiointeja. Sarjakokomme voivat vaihdella joustavasti yksittäiskappaleista isompiin sarjoihin.

www.ravelast.com


Meconet Oy

Meconet on kotimainen kumppanisi vaativien metallituotteiden valmistamiseen. Me uskomme yhteistyöhön ja kykyyn kehittää liiketoimintaasi. Yhdessä me voimme leikata kustannuksia ja lyhentää vasteaikoja.
Kun ymmärrämme tarpeesi, pystymme auttamaan Sinua koko elinkaaren ajan: aina tuotesuunnittelusta ja protoista tehokkaaseen massatuotantoon. Investoinnit uusiin teknologioihin ja toiminnan jatkuva parantaminen varmistavat Sinulle maailmanluokan kilpailukyvyn, laadun ja toimitusvarmuuden.

www.meconet.net


Okartek Oy

Okartek Oy on tunnettu korkealaatuisten teknisten muovituotteiden valmistajana. Lähes 30-vuotisen historiansa aikana, kaarinalainen Okartek, on ottanut paikkansa monipuolisena ruiskuvalu- ja lämpömuovaustekniikoiden osaajana.  Alan pitkä kokemus, sekä moderni konekanta, ovat tuoneet yritykselle eri teollisuuden alojen sopimusvalmistus-asiakkaita, jotka edustavat alansa huippua.

www.okartek.fi


Purso Oy

Purso Oy on menestyvä, vakavarainen ja tulevaisuuteen uskova perheyhtiö, jolla on alumiinialan kokemusta yli 50 vuoden ajalta. Yhtiö valmistaa ja jatkojalostaa vuosittain yli 17.000 tonnia alumiiniprofiileita mittatilaustyönä. Asiakaskunta muodostuu eri teollisuuden aloista ja tukkuliikkeistä. Purso Oy työllistää noin 240 henkilöä, ja viennin osuus liikevaihdosta on noin 35 %.

www.purso.fi


Reka Kumi Oy

Reka Kumi valmistaa korkealaatuisia kumituotteita kuorma-auto-, erikoisajoneuvo-, laivanrakennus- ja konepajateollisuudelle. Tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa Aurassa ja Puolassa Dopiewossa. Auran tehdas on keskittynyt teknisesti vaativiin tuotteisiin, joita valmistetaan paikallisia markkinoita varten. Reka Kumi Oy:n asiakaskunta koostuu johtavista OEM:stä kuorma-auto-, erikoisajoneuvo-, laivanrakennus- ja konepajateollisuudessa. Asiakkaita on yli 100 ja Reka Kumi Oy toimittaa heille tuotteitaan yli 500:aan toimipisteeseen yli 30:ssä maassa. Reka Kumi Oy:n tuotteet jakautuvat neljään pääryhmään; muottituotteet, metalli-kumiyhdistelmätuotteet, raskaat profiilit ja muotoletkut. Valmistustekniikoina valmistuksessa käytetään ruisku- ja ahtopuristustekniikkaa, pursotusta ja käsityötä.

www.rekarubber.com


Sacotec Components Oy

Sacotec Components on Suomen johtava terästarkkuusvalimo. Toimimme metalliteollisuusyritysten kumppanina sekä tuote- ja menetelmäkehityksessä että tuotannossa. Strategisesti tärkeiden komponenttien suunnittelu ja valmistaminen ovat osa arvoketjuamme. Asiakkaidemme ja heidän asiakkaidensa hyöty ovat päämäärämme.

www.sacotec.fi


Tasowheel Oy

Tasowheel on vuonna 1979 perustettu, suomalaisessa omistuksessa oleva korkealaatuiseen tarkkuusmekaniikkaan ja voimansiirtoon erikoistunut teknologiakonserni.  Toiminta on keskittynyt kansainvälisille markkinoille Eurooppaan, Amerikan mantereelle ja Kaakkois-Aasiaan.

www.tasowheel.fi