Alihankinta-messut

Alihankinnan kumppaniyritys 2018: Pemamek

Alihankinta-messujen kumppaniyritys vuonna 2018 on maailman johtava hitsausautomaatioratkaisujen toimittaja Pemamek.


Alihankinta-messut on johtava kotimainen teknologiateollisuuden tapahtuma, jonne kerääntyy suuri määrä alan asiantuntijoita ja vaikuttajia. Messujen tämän vuoden teema – tuottavuus – ja sen lisääminen ovat asiakkaille toimitettavien automaatioratkaisuidemme ydin sekä yksi tärkeimmistä päätavoitteistamme. Toiminnassamme takaamme tuottavuuden tehokkailla ja automatisoiduilla prosesseilla sekä dynaamisilla organisaation sisäisillä toimintatavoilla, sanoo toimitusjohtaja Jaakko Heikonen Pemamek Oy:stä.

Kilpailun kovetessa on tärkeää pitää huolta jatkuvasta tuotekehityksestä ja ydinosaamisen vahvistamisesta. Maailmalla menestyy vain kilpailukykyisillä, innovatiivisilla ja asiakaslähtöisillä ratkaisuilla. Kansainvälisen kilpailukyvyn varmistamiseksi, suomalaisten yritysten tulee investoida tehokkaaseen tuotantoon sekä rohkeasti laajentaa toimintaansa entistä kansainvälisemmäksi toimijaksi. Pitää uskaltaa asettaa pitkäjänteisiä tavoitteita sekä tehdä kauaskantoisia investointeja tulevaisuuden kasvuun, Heikonen rohkaisee.

Kumppaniyrityksenä pystymme osaltamme tukemaan tärkeän tapahtuman kehitystä sekä kasvua, mutta samaan aikaan vahvistamaan Pemamekin positiivista yritysimagoa, lisäämään kansallista markkinanäkyvyyttä ja tunnettuutta, kommentoi markkinointipäällikkö Mikko Aarnio Pemamekiltä.

Pemamek on maailman johtava hitsausautomaatioratkaisujen toimittaja. Pemamek on perustettu vuonna 1970 ja toimittaa hitsaus- ja tuotantoautomaatioratkaisuja sekä työkappaleiden käsittelylaitteistoja yli 50 maahan maailmanlaajuisesti. Yritys toimittaa ratkaisuja laivanrakennus- ja offshoreteollisuudelle, tuulivoimateollisuudelle, kattilateollisuudelle sekä raskaalle konepajateollisuudelle ja liikkuvien työkoneiden valmistajille – aloille, jossa tarvitaan vaativaa hitsausteknologiaa.