Alihankinta-messut

Teema

Alihankinta 2017 -teema

Kumppanuusverkosto

Kumppanuus on tärkein menestyksen avain – yksin emme pärjää tässä maailmassa. Päähankkija- ja alihankkijayhteyksissä luottamuksellisen kumppanuussuhteen synnyttäminen ja kehittäminen on jatkuvasti yhä tärkeämpää – miksi?

Päähankkija vastaa lopputuotteesta tai palvelusta, mutta yhä laajemmin tuotekehityksessä mukana ovat osaavat ja erikoistuvat alihankkijat. Päähankkijalle on loistavaa, että alihankkijoilta tulee jatkuvasti parannusehdotuksia: ”Hei, nuo aidosti miettivät meidän ongelmiamme ja parannuskohteitamme sekä etsivät niihin ratkaisuja”. Tuotteiden kehittämisen vaateet ovat niin suuret, että tarvitsemme tuoreita ajatuksia ja laatikon ulkopuolista ajattelua – sitä kumppanit voivat parhaimmillaan tarjota.

”Hei, nuo aidosti miettivät meidän ongelmiamme ja parannuskohteitamme sekä etsivät niihin ratkaisuja”

Alihankkijalle kumppaniverkosto on elämisen ehto. Luottamus kumppaneiden kanssa kestää silloinkin, kun tulee vastaan vaikeita asioita. Reklamaatiot vain hoituvat helpommin, kun luottamus toiseen on olemassa. Silloin on helpompi pyytää ja saada anteeksi sekä jatkaa eteenpäin.

Aiemmat teemat


Alihankinta 2017 -messujen kumppaniyritys on MSK Group

Kumppaniyrityksenä MSK Group

Alihankinta 2017 -messujen kumppaniyrityksenä toimii kauhavalainen monialainen korkean teknologian perheyritys MSK Group Oy.

Alihankinta-messut ovat tärkeä vuosittainen kohtaamispaikka asiakkaidemme kanssa ja tämän vuoden teema – kumppanuusverkosto – on oleellinen osa toimintaamme. MSK:lla on kokemusta pitkäaikaisista kumppanuuksista.

Konsernin arvoissa korostuu rehellisyys, reiluus, avoimuus, luotettavuus ja jatkuva halu kehittää toimintoja asiakkaidemme parhaaksi. Näillä vahvuuksilla olemmekin saaneet asiakkaiksemme pitkäaikaisia kumppaneita.

Kilpailukyky ja kustannustehokkuus ovat asioita, joita alihankintaliiketoiminnassa ei voi sivuuttaa. Toimintaympäristömme on muuttunut voimakkaasti viime vuosina ja omaa kilpailukykyä on pidettävä jatkuvasti yllä prosesseja kehittämällä ja teknologiaan investoimalla.

Etenkin näin orastavan nousukauden kynnyksellä on syytä antaa arvoa toimittajaverkoston joustavuudelle ja venymiskyvylle. Siinä me suomalaiset olemme maailman huippua.

– Timo Lehtioja, konsernijohtaja, MSK Group Oy

Lue kolumnikirjoitus