Alihankinta-messut

Iltatilaisuudet

Tarjoamme mahdollisuuden asiakastilaisuuden järjestämiseksi messuilla, jolla haluamme parantaa messuinvestoinnin kokonaisvaltaista hyödyntämistä.


Mistä oikein on kyse?

Lyhyesti: Järjestä asiakastilaisuus osastollasi tiistaina 25.9. tai keskiviikkona 26.9. messujen päätyttyä klo 17–19. Kutsu asiakkaasi, varaa pientä purtavaa ja mahdollista ohjelmaa. Muistathan ilmoittaa meille iltatilaisuudestasi 31.8.2018 mennessä, jotta tiedämme varautua tarvittavin henkilöresurssein.

Jos haluatte iltatilaisuuteenne vähän ekstraa, tarjoamme valmiita menuja tarjoiluja varten ja tapahtumayksikkömme on aina valmiina auttamaan myös ohjelman osalta!

Menut Järjestä iltatilaisuus


Miksi Meconet on jo vuosia järjestänyt iltatilaisuuden osastolla?

Kysyimme hallitusen puheenjohtaja Tomi Parmasuolta, millaisia etuja Meconet näkee omassa iltatilaisuudessaan ja miksi Meconet on niitä jo vuosia järjestänyt.

Meillä on osastollamme järjestetyistä iltatilaisuuksista paljon positiivisia kokemuksia. Kiireisen messupäivän jälkeen ihmiset ovat usein rennompia ja avoimempia keskusteluille ja ideoille, koska osastolla näyttelyesineet jo paikallaan, jolloin juttu lähtee helpon rennosti työasioihin. Lisäksi Tampereelta illaksi poistuvan on helppo pistäytyä lasillisella ja vaihtamassa kuulumiset.

Tällaiset lyhyet jatkot osastolla luovat myös yhteenkuuluvuuden tunnetta ja ovat mukavaa vaihtelua omallekin väelle. Messuosasto on esimerkiksi ravintolaa parempi ympäristö siinä, että voit olla tekemisissä kaikkien vieraiden kanssa, eikä pelkästään vierustoverin.

Mukavan kevyt ohjelma jättää asiakkaaseen hyvän kuvan ja se on myös matala kynnys olla messujen jälkeen yhteydessä.

Iltatilaisuushan on VIP-kohtelua parhaimmillaan ja siitä kertoo myös se, että kerran osallistunut osallistuu aina myös uudelleen.

Tomi Parmasuo, Meconet Oy

 


Cocktailpalat ovat pieniä syötäviä herkkupaloja, jotka tarjoillaan vadeilla ja ovat sellaisenaan tarkoitettu heti nautittaviksi. Cocktailpaloja kannattaa varata 3–9 kappaletta per henkilö. Hintoihin sisältyy pienet servetit. Cocktail-paloja on yhdellä vadilla 30 kpl.

Menut

 

 


Ilmoitus iltatilaisuudesta

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää

Yhteyshenkilön tiedot


Yrityksen tiedot


Asiakastilaisuus