Iltatilaisuudet | Alihankinta
Alihankinta-virtuaalitapahtuma

Iltatilaisuudet

Tarjoamme mahdollisuuden asiakastilaisuuden järjestämiseksi messuilla, jolla haluamme parantaa messuinvestoinnin kokonaisvaltaista hyödyntämistä.


Mistä oikein on kyse?

Lyhyesti: Järjestä asiakastilaisuus osastollasi tiistaina 22.9. tai keskiviikkona 23.9. messujen päätyttyä klo 17–19. Kutsu asiakkaasi, varaa pientä purtavaa ja mahdollista ohjelmaa. Muistathan ilmoittaa meille iltatilaisuudestasi 28.8.2020 mennessä, jotta tiedämme varautua tarvittavin henkilöresurssein.

Jos haluatte iltatilaisuuteenne vähän ekstraa, tarjoamme valmiita menuja tarjoiluja varten ja tapahtumayksikkömme on aina valmiina auttamaan myös ohjelman ja/tai tilaisuuden järjestelyiden osalta!

Järjestä iltatilaisuus


Miksi Meconet on jo vuosia järjestänyt iltatilaisuuden osastolla?

Kysyimme hallitusen puheenjohtaja Tomi Parmasuolta, millaisia etuja Meconet näkee omassa iltatilaisuudessaan ja miksi Meconet on niitä jo vuosia järjestänyt.

Meillä on osastollamme järjestetyistä iltatilaisuuksista paljon positiivisia kokemuksia. Kiireisen messupäivän jälkeen ihmiset ovat usein rennompia ja avoimempia keskusteluille ja ideoille, koska osastolla näyttelyesineet jo paikallaan, jolloin juttu lähtee helpon rennosti työasioihin. Lisäksi Tampereelta illaksi poistuvan on helppo pistäytyä lasillisella ja vaihtamassa kuulumiset.

Tällaiset lyhyet jatkot osastolla luovat myös yhteenkuuluvuuden tunnetta ja ovat mukavaa vaihtelua omallekin väelle. Messuosasto on esimerkiksi ravintolaa parempi ympäristö siinä, että voit olla tekemisissä kaikkien vieraiden kanssa, eikä pelkästään vierustoverin.

Mukavan kevyt ohjelma jättää asiakkaaseen hyvän kuvan ja se on myös matala kynnys olla messujen jälkeen yhteydessä.

Iltatilaisuushan on VIP-kohtelua parhaimmillaan ja siitä kertoo myös se, että kerran osallistunut osallistuu aina myös uudelleen.

Tomi Parmasuo, Meconet Oy

 


 

Ilmoitus iltatilaisuudesta

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia täyttää

Yhteyshenkilön tiedot


Yrityksen tiedot


Asiakastilaisuus

Tarjoilut