Näy virtuaalitapahtuman ohjelmassa | Alihankinta
Alihankinta-virtuaalitapahtuma

Näy virtuaalitapahtuman ohjelmassa

1. Live stream -ohjelma, ilmoittaudu heti!

Virtuaalitapahtuma sisältää live stream -ohjelmaa, joka kuvataan suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen live-studiosta. Live-ohjelma koostuu näytteilleasettajien tuottamasta sisällöstä. Haluamme tarjota yrityksellenne mahdollisuuden osallistua virtuaalitapahtuman liveohjelmaan. Toivomme, että ohjelma on sisällöllisesti sidottu virtuaalitapahtuman teemaan “Datasta bisnestä” – muut ajankohtaiset aiheet ovat myös tervetulleita. ILMOITTAUDU MUKAAN LIVE OHJELMAAN VIIMEISTÄÄN 15.11.!

Ohjelma voi sisältää:

  • Konkreettisen case-esimerkin
  • Asiantuntijapuheenvuoron
  • Paneelikeskustelun
  • Haastattelun
  • Mitä juuri teidän yrityksenne haluaa?

Ilmoittaudu mukaan nyt, paikkoja on rajoitetusti!

Missä ja kuinka?

Live stream -ohjelma tullaan kuvaamaan 8.–10.12.2020 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen Turvallisten tapahtumien areenalla. Voitte ilmoittautua mukaan tämän sivun alareunasta löytyvän lomakkeen kautta. Live-ohjelman juontaa Minna Sinisalo ja hän on tarvittaessa käytettävissä, mikäli haluatte järjestää esimerkiksi paneelin tai vaikka haastattelun.


2. Ohjelmakirjastoon ennakkoon nauhoitettua ohjelmaa

Ohjelmakirjasto tarjoilee ennakkoon nauhoitettuja tallenteita, webinaareja, työnäytöksiä tai vaikkapa lanseeraustilaisuuksia. Materiaali voi olla Alihankinnan virtuaalitapahtumaa varten tehtyä tai jo olemassa olevaa materiaalia. Voit ilmoittaa sivun alareunasta löytyvän lomakkeen kautta millaisen tallenteen yrityksenne haluaa ohjelmakirjastoon toimittaa. Tallenteita voi ilmoittaa max. 4 kpl / näytteilleasettaja. Tallenteet tulee lähettää upotuslinkkeinä viimeistään 15.11. tapahtuman ohjelmatuottajalle sähköpostitse (yhteystiedot alla). ILMOITTAUDU MUKAAN OHJELMAKIRJASTOON VIIMEISTÄÄN 11.11.!


Järjestäjä pidättää oikeuden päättää puheenvuorojen aikataulullisesta jakautumisesta.

 

Askarruttaako? Ota yhteyttä:

Tampereen Messut Oy

Ohjelmatuottaja
Merja Korhonen
merja.korhonen@tampereenmessut.fi

Ilmoittautuminen on päättynyt!