Tervetuloa näytteilleasettajaksi | Alihankinta
Alihankinta-messut

Tervetuloa näytteilleasettajaksi

Alihankinta-messut ovat Suomen teollisuuden tärkein tapahtuma. Jo vuodesta 1988 järjestetty Alihankinta on loppuunmyyty vuosi toisensa jälkeen. Mikäli haluatte osallistua Alihankinta 2020 -messuille, ilmoittaudu nyt!

Oletko kiinnostunut tulemaan näytteilleasettajaksi Alihankinta 2020 -messuille? Ilmoittaudu mukaan jättämällä tietosi alla olevan linkin kautta, olemme teihin yhteydessä.

JÄTÄ TIETOSI OTA YHTEYTTÄ TILAA UUTISKIRJE

Tyytyväiset asiakkaat vuodesta toiseen

Mittaamme asiakastyytyväisyyttämme jatkuvasti. Vuoden 2019 Alihankinta-messuilla näytteilleasettajista 94% ja messuvieraista 98 % ilmoitti messujen täyttäneen tai ylittäneen odotukset. Lisäksi 77 % kävijöistä ilmoitti tapahtuman olleen tuttu jo entuudestaan.

Suomen laajin ja merkittävin ammattimessutapahtuma

Alihankinta-messut ovat siksikin ainutlaatuiset, että mikään muu tapahutma Suomessa ei kokoa koolle yhtä kattavasti teollisuuden yrityksiä. Alihankinta-messuilla on arvioiden mukaan koolla jopa 90 % koko Suomen teollisuudesta.

Laadukas ja ajankohtainen ohjelma

Seminaareista ja tietoiskuista löytyvät kuumat puheenaiheet, toimialan trendit ja uudet standardit. Messuilla vierailee vuosittain myös arvovaltaisia puhujia.

Kolme päivää, joita ei kannata missata

Kilpailu on globaalia ja kiristyy koko ajan. Koko ajan on kehitettävä tuotteita, tehostettava prosesseja ja rakentaa sitä kilpailuetua, joka nostaa yrityksenne maailman huipulle. Alihankinta-messuilla näet trendit, opit case-esimerkeistä, saat ideoita tuotekehitykseen ja tapaat potentiaalisia yhteistyökumppaneita kolmen päivän aikana, neljän hallin, 1 000 näytteilleasettajan ja 17 000 messuvieraan verran. Onko sinulla varaa jättää tulematta?

Tyytyväiset asiakkaat vuodesta toiseen

Mittaamme asiakastyytyväisyyttämme jatkuvasti. Vuoden 2019 Alihankinta-messuilla näytteilleasettajista 94 % ja messuvieraista 98 % ilmoitti messujen täyttäneen tai ylittäneen odotukset. Lisäksi 74 % kävijöistä kertoi viettävänsä aikaa tapahtumassa 3-8 tuntia.

Suomen laajin ja merkittävin ammattimessutapahtuma

Alihankinta-messut ovat siksikin ainutlaatuiset, että mikään muu tapahtuma Suomessa ei kokoa koolle yhtä kattavasti teollisuuden yrityksiä. Alihankinta-messuilla on arvioiden mukaan koolla jopa 90 % koko Suomen teollisuudesta.

Laadukas ja ajankohtainen ohjelma

Seminaareista ja tietoiskuista löytyvät kuumat puheenaiheet, toimialan trendit ja uudet standardit. Messuilla vierailee vuosittain myös arvovaltaisia puhujia.

Kolme päivää, joita ei kannata missata

Kilpailu on globaalia ja kiristyy koko ajan. Koko ajan on kehitettävä tuotteita, tehostettava prosesseja ja rakennettava sitä kilpailuetua, joka nostaa yrityksenne maailman huipulle.

Alihankinta-messuilla näet trendit, opit case-esimerkeistä, saat ideoita tuotekehitykseen ja tapaat potentiaalisia yhteistyökumppaneita kolmen päivän aikana, neljän hallin, 1 000 näytteilleasettajan ja 17 000 messuvieraan verran.

Onko sinulla varaa jättää tulematta?

 

Lanseeraa ja testaa uutuuksia

Messuilla voit edistää myyntiä sekä tehdä tutuksi uutuuksia, tuotevalikoimaa ja yritystä. Lisäksi messuilla voi testata tuotteiden kilpailukykyä, saada ideoita tuotekehitykseen ja arvioida kysyntää.

Hoida asiakassuhteita

Henkilökohtaiset keskustelut ovat loistava tilaisuus hoitaa nykyisiä asiakassuhteita ja kartoittaa uusia yhteistyökumppaneita. Hyvin hoidetun messuosallistumisen jälkipyykkinä on usein pitkä lista liidejä ja tarjouspyyntöjä.

Vahvista imagoa

Mielikuvat ovat voimakkaita ostopäätöksen ohjaajia. Messuilla imagoon voi vaikuttaa monella tavalla, kuten rakentamalla upean osaston tai tuomalla asiantuntijuutta esille messujen ohjelmassa. Useimmiten sirkustemppuja ei edes tarvita, vaan tuotteiden ja palveluiden ystävällinen, asiantunteva ja avulias esittely face to face on tarpeeksi nostamaan yrityksenne esiin kilpailijoiden joukosta.

Vaikuta hankintaprosessissa

Päätökset hankinnoista hajaantuvat yhä enemmän organisaatioissa eri ihmisille. Messujen yksi suurimmista vahvuuksista on mahdollisuus tavata ja vaikuttaa ostopäätösten tekijöiden lisäksi myös niihin, jotka osaltaan vaikuttavat ostopäätöksiin. Näitä henkilöitä ei usein myyntikäynneillä tavoiteta.