Ennakoi omistajanvaihdoksissa – minimoi yllätykset verotuksessa | Alihankinta
Alihankinta-messut
Teknologiateollisuus ry

Ennakoi omistajanvaihdoksissa – minimoi yllätykset verotuksessa

ke 28.09.2022 09:00-12:00

Fokker & Pyry, kokoustilat 2krs
Järjestämme infotilaisuuden omistuksenvaihdoksen verokysymyksistä.

Yrityksen sukupolvenvaihdos tai muu omistajanvaihdos on jokaisessa yrityksessä oma kokonaisuutensa, jonka toteuttamistapa vaikuttaa suuresti aiheutuviin veroseuraamuksiin. Veroseuraamuksia voi koitua yrityksestä luopuvalle, liiketoiminnan jatkajalle ja siirrettävälle yhtiölle ja ne voivat koskea yrityksen ja henkilön tuloverotusta, perintö- ja lahjaverotusta, varainsiirtoverotusta sekä arvonlisäverotusta.

Teknologiateollisuus ry järjesti keväällä webinaarisarjan, jossa käytiin läpi yleisimpiä omistajanvaihdoksen verokysymyksiä. Messuilla järjestetään mahdollisuus tavata webinaarisarjan puhujia livenä ja kysyä mieltä askarruttavia kysymyksiä omistajanvaihdosten verotuksesta. Paikalla Anne Launis (PwC, Partner, Tax Services), Timo Partanen (KPMG, Director, Tax & Legal), sekä Maria Volanen (Teknologiateollisuus ry, johtava asiantuntija, veropolitiikka).

Voit tulla juttelemaan koska tahansa klo 9-12 välillä messukeskuksen Fokker & Pyry -kokoustilaan. Tilaisuus on maksuton eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista.

Lisätietoja:
johtaja asiantuntija Maria Volanen, maria.volanen(a)teknologiateollisuus.fi ja
tapahtumatuottaja Satu Laakso, satu.laakso(a)teknologiateollisuus.fi