Kestävää, yhteisöllistä, omavaraista teollisuutta | Alihankinta
Alihankinta-messut

Kestävää, yhteisöllistä, omavaraista teollisuutta

to 29.09.2022 13:15-14:10

HEAT Stage, Pääaula

CASE HATTULA – uusi teollisuusalue

Klo 13.15 Alkusanat ja esittely
Klo 13.20 Hyvinvointia teollisuusalueesta, Mika Huuhtanen Hattulan kunta
Klo 13.30 Luontoälykäs teollisuusalue, Kimmo Rönkä Rönkä Consulting Oy
Klo 13.45 Omavaraisen teollisuusalueen rakennuspalikat, Jari Saukko Aiwoods Oy
Klo 13.55 Kestävä teollisuus vihreän kasvun ajurina, Janne Peljo Elinkeinoelämän keskusliitto

 

Rakennuttajapäällikkö, Mika Huuhtanen, Hattulan kunta

Huuhtanen toimii Hattulan kunnassa rakennuttajapäällikkönä ja kiinteistöistä vastaavana yhtenä henkilönä sekä vt. rakennusvalvonnan toimialuepäällikkönä. Lisäksi viimeisen 1,5 vuoden aikana tehtäviin on kuulunut kiinteistöjen energiaan sekä sisäilmaan liittyviä asioita ja hankkeita. Hän on mukana kunnan energia- ja ilmastotyössä kuntaa myös ns. laajemmilla foorumeilla sekä omalta osaltaan kehittää ja verkottaa poikkitieteellisesti kunnan kehityshankkeita ja -projekteja.

Future Living Specialist & toimitusjohtaja, Kimmo Rönkä, Rönkä Consulting Oy

Kimmo Rönkä työskentelee tulevaisuuden asumisen asiantuntijana omassa konsulttiyrityksessään, Rönkä Consulting Oy:ssä. Kimmo on utelias moniajattelija, uuteen ajatteluun kannustava kehityssaarnaaja ja innovatisti, jonka intohimona on yhteiskehitellä ja muotoilla uusia ihmiskeskeisiä elämisen konsepteja ja viedä niitä toteutukseen. Monen tutkija- ja konsulttivuoden lisäksi Kimmo on työskennellyt Taideteollisen korkeakouluun kuuluneen Future Home Instituutin johtajana, Setlementtiasuntojen toimitusjohtajana sekä konsulttina ja konseptikehittäjänä Movense Oy:ssä.

 

Toimitusjohtaja, Jari Saukko, Aiwoods Oy

Saukko on väitöskirjatutkija, yrittäjä sekä kunta-alalla digitalisaation, energian ja hiilensidonnan kestävän kehityksen asiantuntija. Aiwoodsilla Saukko kehittää kestävän kehityksen ratkaisuja ja käytännönläheisiä keksintöjä tasavertaisissa verkostoissa.

 

Johtava asiantuntija, Janne Peljo, Elinkeinoelämän keskusliitto

Peljo toimii EK:ssa Johtavana asiantuntijana ilmastoon ja luonnon monimuotoisuuteen liittyvien kysymysten parissa. Ilmastonmuutoksen hillintä ja luonnon monimuotoisuuden hupeneminen ovat aikamme vakavimpia haasteita. Niiden ratkaiseminen vaatii ennennäkemättömiä investointeja puhtaisiin ratkaisuihin, mikä avaa suomalaisille yrityksille merkittäviä mahdollisuuksia.