Alihankinta-messut

Millainen kumppanuus on tulevaisuuden liiketoiminnan kehittämisen kilpailuvaltti?

ti 24.09.2019 12:00-14:00

Blenheim, Kokoustilat 2. krs

Yritykset verkottuvat ja tekevät yhteistyötä lisätäkseen vaikutusvaltaa omalla alalla ja alueella, mutta myös globaalisti. Omaa kyvykkyyttä täydennetään verkoston osaamisella, kun tartutaan johonkin uuteen ja valmistaudutaan tulevaisuuteen. Tutka-toimintamallissa yritysten kanssa yhteistyötä tekevät toiset yritykset, mutta myös aluekehittäjät, erilaiset järjestöt ja oppilaitokset opiskelijoineen. Digitaalisuus uudistaa yritysten liiketoimintamalleja ja markkinat sekä brändit pakottavat yrityksiä pohtimaan tulevaisuutta sekä soveltamaan ennakointia ja palvelumuotoilua haasteisiin vastaamiseksi.

Seminaarissa kuullaan yrityslähtöisiä puheenvuoroja uudistumisesta ja etsitään yhdessä ratkaisuja voitokkaiden kumppanuuksien kehittämiseksi. Tilaisuuden järjestävät Laurea-ammattikorkeakoulun FuturesLab CoFi ja EAKR-rahoitteinen Tutka-hanke yhteistyössä Suomen Laatuyhdistys ry:n Osaamisen kehittämisfoorumin kanssa.

 

Tilaisuus edellyttää ennakkoilmoittautumisen kahvitarjoilun mitoittamiseksi. Ilmoittautumiset sähköpostilla osoitteeseen: jukka.laitinen@laurea.fi mielellään viimeistään 19.9.2019.

Lisätiedot: anneli.manninen@laurea.fi ja jukka.o.mattila@pp.inet.fi

Seminaarin tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin