Alihankinta-messut
{Content.image.alt

Modernit lujat teräkset ja niiden käyttökohteita

ke 26.09.2018 09:30-13:30

Blenheim, Kokoustilat 2. krs

Lujien terästen käyttö ja sovelluskohteet lisääntyvät jatkuvasti mm. kuljetusvälineissä, koneenrakennuksessa ja teräsrakentamisessa. Lujat teräkset mahdollistavat taloudellisempien, kevyempien, ympäristöystävällisempien ja suorituskykyisempien ratkaisujen suunnittelun. Seminaarissa käsitellään moderneja lujia teräksiä, niiden ominaisuuksia ja sovelluksia sekä lujien terästen tarjoamia mahdollisuuksia. Seminaarissa pääset myös verkostoitumaan alan osaajien ja asiantuntijoiden kanssa.

OHJELMA

9.30 Seminaariin ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.45 Seminaarin avaus, puheenjohtaja, Erkki Kiiski, Encore Partners Oy

9.50 Lujien terästen mahdollisuudet auto- ja kuljetusvälineissä, professori Jukka Kömi, Oulun yliopisto

10.20 Lujat ruostumattomat teräkset, Senior Manager – Corporate R&D, Juho Talonen, Outokumpu Oyj

10.50 Hybrid Steel – lujat kuumankestävät teräkset tulevaisuuden haasteisiin, Tuotepäällikkö Reeta Luomanpää, Ovako Imatra Oy Ab

11.20 Kahvitauko

11.50 Uuden sukupolven lujien terästen konepajakäytettävyys, Technical Development Manager Sami Nummela, SSAB Europe Oy

12.20 960 grades applied to semitrailer chassis, Plant Manager Gregorio Mantella, Mantella Srl and Design Engineer Daniele Lagrotteria, Mantella Srl

12.50 Paksujen lujien terästen mahdollisuudet ja tehokas käyttö, Myyntipäällikkö Kari Lahti, Dillinger Nordic AB

13.20 Seminaarin päätös, puheenjohtaja, Erkki Kiiski, Encore Partners Oy


Ilmoittautuminen:
Viimeistään 18.9.2018 osoitteessa https://www.lyyti.in/ASM_Finland_seminaari_3441

Osallistumismaksut:
– 30 € + 0 % alv. (ASM Internationalin jäsenet)
– 60 € + 0 % alv. (ei-jäsenet).

Osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen ja se sisältää ohjelmaan merkityt tarjoilut. Mikäli osallistuminen peruutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, veloitamme toimistokuluina 30 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuja jää saapumatta ilman peruutusilmoitusta, tai osallistuminen perutaan seminaaripäivänä, veloitamme koko osallistumismaksun. Paikkoja seminaarissa on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Sisäänpääsy:
Seminaariin osallistujien on itse tehtävä ennakkoon maksuton rekisteröinti Alihankinta-messuille www.alihankinta.fi -sivuilla ja tulostettava sieltä itselleen viivakoodi-rintamerkki. Rekisteröitymisen vaihtoehto on pääsylippu á 20 € (sis. alv 10 %).

Esitysaineistot: Seminaarin esitysten aineistot jaetaan ASM Finland ry:n verkkosivujen kautta tilaisuuden jälkeen seminaariin osallistuneille sekä ASM Finlandin jäsenille.

Liittyminen ASM:n jäseneksi osoitteessa: www.asminternational.org

 

Tervetuloa seminaariin!
ASM Finland ry
www.asmfinland.fi, asm.finland@asmfinland.fi

ASM International (The Materials Information Society) on kansainvälinen voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tehtävänä on levittää materiaalitekniikan alan uusinta tietämystä teollisuuden ja tutkimuslaitosten piirissä toimiville jäsenilleen ja muille kiinnostuneille. Yhdistyksen suomalaisen osaston, ASM Finland ry:n tarkoituksena on toimia materiaalitekniikasta ja sen soveltamisesta kiinnostuneiden suomalaisten jäsenten yhteisönä. Yhdistys järjestää mm. kokouksia ja seminaareja sekä tukee ja edistää alan julkaisutoimintaa ja opiskelijatoimintaa.