Paneelikeskustelu | Alihankinta
Alihankinta-messut

Paneelikeskustelu

to 29.09.2022 14:10-14:45

HEAT Stage, Pääaula

Menossa olevat kriisit uhkaavat nykyistä elämäntapaamme ja myös sitä, miten teollisuutemme toimii. Muuttuva ilmasto ja sen ennustetut ääri-ilmiöt edellyttävät nykyistä muutoskestävämpiä teollisuusalueita ja aivan uudenlaista luontoälykkyyttä ja myös uusia vihreän siirtymän teknologisia innovaatioita.

Kestävää, yhteisöllistä ja omavaraista teollisuutta -sessio keskittyy Hattulan kunnan uuden teollisuusalueen suunnitteluun. Millaista on tulevaisuuden puhdas ja omavarainen teollisuus, joka toimii sopusuhtaisesti suomalaisessa maaseutumaisessa ympäristössä? Millainen on tulevaisuuden Hattulan kunta, joka toimii sillanrakentajana eri alan teollisuusyritysten välillä? Millaisia siltoja Hattulan kunta rakentaa yritysten työntekijöiden, heidän perheiden hyvinvointiin ja lasten koulunkäyntiin? Miten tulevaisuuden Hattula toimii sillanrakentajana hämäläisen metsäluonnon ja rakentamisen välillä?

Suomi pärjää siiloutuneiden patojen sijasta uudenlaisten siltojen avulla, toimijoiden aktiivisilla verkostoilla, kekseliäällä luonnon ja teollisuuden yhteensovittamisella ja luovalla monialaisella yhteistyöllä. Session esityksissä ja paneelissa keskustellaan siitä, millainen on tulevaisuuden kestävä, yhteisöllinen ja omavarainen teollisuus.

Rakennuttajapäällikkö, Mika Huuhtanen, Hattulan kunta
Future Living Specialist & toimitusjohtaja, Kimmo Rönkä, Rönkä Consulting Oy
Toimitusjohtaja, Jari Saukko, Aiwoods Oy
Johtava asiantuntija, Janne Peljo, Elinkeinoelämän keskusliitto