Suomalaisesta saunasta liiketoimintaa – teknologia, clean tech ja digitaalisuus osana saunaelämysratkaisuja | Alihankinta
Alihankinta-virtuaalitapahtuma
{Content.image.alt

Suomalaisesta saunasta liiketoimintaa – teknologia, clean tech ja digitaalisuus osana saunaelämysratkaisuja

to 10.12.2020 11:00-11:30

Sauna on yksi Suomen tunnetuimmista vientituotteista. Miten Sinä ja yrityksesi voisitte olla osa suomalaisen saunaelämyksen maailmanvalloitusta?

Moni ei tiedäkään, että suomalainen sauna on maailmalla kysytympi kuin koskaan, sillä se on täydellinen vastaus nykymaailman hyvinvointi- ja terveystarpeisiin. Suomalainen saunaelämys rakentuu useista elementeistä. Teknologialla ja uusilla digitaalisilla ratkaisuilla saunaelämystä voidaan kehittää ja räätälöidä erilaisille kohderyhmille sopivaksi. Myös vastuullisuus ja ekologisuus ovat läsnä saunaelämysten rakentamisessa – tulevaisuuden saunat ottavat huomioon ympäristövaikutukset ja ovat omalta osaltaan mukana paremmassa, kestävämmässä tulevaisuudessa.

Tule kuuntelemaan, kun Sauna from Finlandin viestintä- ja tapahtumavastaava Elina Heininen kertoo yhdistyksen toiminnasta ja verkostoon kuulumisen hyödyistä. Puheenvuoron aikana annetaan myös esimerkkejä uusimmista saunateknologian ratkaisuista sekä puhutaan siitä, millaisia innovaatioita Suomessa ja maailmalla kaivataan, ja miten valmistavan teollisuuden ja teknologiayritykset voisivat Sauna from Finlandin toiminnasta hyötyä.

Sauna from Finland ry on suomalaisen saunan asiantuntijayhdistys ja yritysverkosto, jonka tavoitteena on luoda maailman parhaita saunaelämyksiä ja edistää aitojen suomalaisten saunaratkaisujen leviämistä ympäri maailmaa. Sauna from Finland tukee ja edistää yritysverkostonsa liiketoimintaa ja vientiä erilaisilla hankkeilla, verkostotyöllä, markkinoinnilla, sparrauksella ja yhteistyöllä. Yhdistyksen verkostoon kuuluu yrityksiä yli 16 eri toimialalta.

Tutustu aiheeseen lisää jo ennakkoon osallistumalla vuoden suurimpaan saunatapahtumaan World Sauna Forumiin verkossa ilmaiseksi 3.-4.12.2020. Lue lisää ja rekisteröidy osoitteessa www.worldsaunaforum.fi. Lue lisää Sauna from Finlandista osoitteessa www.saunafromfinland.fi.

Vuodesta 2018 Saunapääkaupungin titteliä kantanut Tampere on vahvasti mukana Sauna From Finlandin verkostossa. Visit Tampere ja tamperelainen saunayhteisö tekevät yhdessä määrätietoisesti töitä suomalaisen ja erityisesti tamperelaisen saunakulttuurin ylläpitämiseksi. Saunaelämykset ovat muutamassa vuodessa noussut kansainvälisen matkailumarkkinoinnin kärkituotteeksi Tampereella ja Tampereen asema Suomen teollisena keskittymänä on omiaan tukemaan saunateknologian vientiä. Näinä aikoina maailma kaipaa lempeitä löylyjä.

Tutustu saunapääkaupungin tarjontaan Visit Tampereen verkkosivuilla: https://visittampere.fi/saunapaakaupunki/.

Ohjelmapaikan tarjoaa Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere, businesstampere.com. Katso video.