Verkostoista voimaa: esimerkkeinä Tampereen seudun teollisuuden ja tekoälyn ekosysteemit | Alihankinta
Alihankinta-virtuaalitapahtuma
{Content.image.alt

Verkostoista voimaa: esimerkkeinä Tampereen seudun teollisuuden ja tekoälyn ekosysteemit

ke 09.12.2020 14:00-14:30

Mitä yritys- ja innovaatioekosysteemit ovat ja mitä ne voivat yrityksille tarjota? Miksi Tampereen seudulla toimivan yrityksen kannattaa lähteä toimintaan mukaan?

Tampere tunnetaan johtavana teollisuuskaupunkina Euroopan ja maailmanlaajuisesti. Seudun vahvaa teollista perimää halutaan jatkaa ja sen uudistumista vahvistaa. Business Tampere mahdollistaa liiketoimintaa vauhdittavia kohtaamisia ja edesauttaa seudulla toimivia yrityksiä mm. ekosysteemitoiminnan kautta.

Tampereen seudulla toimii toistakymmentä yritys- ja innovaatioekosysteemiä. Toiminta ruokkii koko seudun osaamista, kasvattaa houkuttelevuutta työpaikkana ja lisää yhteistyömahdollisuuksien avautumista eri toimijoiden kesken.

Alihankinta-virtuaalitapahtuman yleisölle ekosysteemeistä esittäytyvät nyt Älykkäät koneet ja automaatio sekä AI ja analytiikka. Business Tampereen asiakkuusvastaavat Heini Wallander ja Minna Kinnunen keskustelevat ekosysteemitoiminnan hyödyistä konkreettisten esimerkkien kautta. Yritysvieraina Puristeteos Oy:n toimitusjohtaja Ville Mäenpää sekä Chief Machine Learning Engineer Jokke Ruokolainen Vaisto Solutions Oy:stä.

businesstampere.com/fi/ekosysteemit

puristeteos.fi

vaisto.io