Tavataan virtuaalitapahtumassa | Alihankinta
Alihankinta-virtuaalitapahtuma

Tavataan virtuaalitapahtumassa

Alihankinta ja AlihankintaHEAT virtuaalisesti

Messut siirtyivät, mutta tänä poikkeusvuonna teollisuuden ykköstapahtuma tarjoaa kaikesta huolimatta alan toimijoille ja asiantuntijoille tärkeän virtuaalisen kohtaamispaikan. Vaikka poikkeusolojen vuoksi emme normaalissa määrin voi kohdata kasvotusten, hyvät tulokset etäyhteyksien toimivuudesta luovat vahvan uskon siihen, että myös virtuaaliset kohtaamiset merkitsevät.

Ajankohtaista ohjelmaa ja alan vaikuttajia

ilmoittaudu 30.10.2020 mennessä

Mikä virtuaalitapahtuma?

Vuoden kolme tärkeintä päivää tarjoavat myös poikkeusvuonna paikan ylläpitää jo olemassa olevia asiakassuhteita ja luoda niitä lisää.

Virtuaalitapahtuma ei korvaa tulevaisuudessakaan perinteisiä fyysisiä messuja, mutta se mahdollistaa uudet tavat kohtaamisille tilanteessa, jossa fyysiset tapaamiset eivät ole entiseen tapaan mahdollisia. Tavoitteena on luoda osallistava tapahtuma, joka täyttää osallistujiensa tarpeen tavata jälleen koko teollisuus yhdellä kertaa.

  1. Messut sisältävät live-ohjelmaa, joka kuvataan suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen live-studiosta. Näytteilleasettajat saavat osallistua joko live-ohjelmaan tai ohjelmakirjasto-osioon.
  2. Jokainen yritys saa oman yrityssivun, missä voi esitellä tuotteita ja palveluita videoin sekä kuvin. Voit myös chattailla asiakkaidesi kanssa sekä sisällyttää sivuusi oman liidilomakkeen.

Haluamme toivottaa kaikki näytteilleasettajat lämpimästi tervetulleiksi tekemään yhdessä uutta!


Tapahtuma pähkinänkuoressa

Virtuaalitapahtumaan osallistuvat näytteilleasettajina vain siihen ilmoittautuneet yritykset.

Näytteilleasettajille, joilla oli solmittu sopimus vuoden 2020 messuille, osallistuminen on veloituksetonta. Virtuaalitapahtuma aukeaa tiistaina 8.12. klo 8 ja sulkeutuu torstaina 10.12. klo 24. Näytteilleasettajat voivat palvella asiakkaita valitseminaan aikoina, suosittelemme palveluajoiksi Alihankinnan live-tapahtuman aukioloaikoja.

Usein kysytyt kysymykset

Näytteilleasettajilta on tullut meille paljon kysymyksiä, tässä vastauksia.

   • Minulla on jo sopimus, tarvitseeko minun ilmoittautua virtuaalimessuille erikseen?
    Kyllä tarvitsee, et ole automaattisesti mukana. Tarvitsemme virtuaalitapahtumaan eri tiedot.
   • Onko virtuaalitapahtumassa 3D-osastoja?
    Tapahtumassa ei ole 3D-osastoja, -avatareita tai messuhallia. Tapahtumassa on 3D-aula, mistä asiakkaat voivat suoraan klikata itsensä ohjelma- tai näytteilleasettajaosioihin.
   • Miksi ilmoittautumislomake on englanninkielinen?
    Brella-palvelu, josta löytyvät jokaisen yrityksen omat sivut on englanninkielinen. Haluamme palvella myös kansainvälisiä asiakkaitamme, siksi ilmoittautumislomake on englanninkielinen. Omalle yrityssivulleen voi tuottaa sisällöt vapaasti valitulla kielellä, eli lomakkeelle voi halutessaan täyttää tekstit suomeksi.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 30.10.2020 mennessä, muista jättää tietosi ennen kuun vaihdetta.

Ilmoittaudu | näytteilleasettaja Ilmoittaudu | uusi


Miten markkinoida osallistumista?

Alihankinta-virtuaalitapahtuma on meille täysin uudenlainen tapahtumakonsepti, joten halusimme tehdä markkinoinnin teille helpoksi tuottamalla valmiin materiaalipaketin markkinointivinkkeineen. Haluamme levittää tapahtuman sanomaa mahdollisimman laajalle,ja kannustamme näytteilleasettajiamme osallistumaan aktiivisesti tapahtuman markkinointiin ja viestintään.

Linkin takaa löydät:

 • Valmiit materiaalit
 • Vinkit ja linkit

Tutustu markkinointipakettiin jo nyt ja osallistu! Kannustamme näytteilleasettajiamme markkinoimaan osallistumistaan Alihankinta-virtuaalitapahtumaan ja jakamaan tietoa, jotta saamme tapahtumalle mahdollisimman laadukkaan ja oikeanlaisen yleisön.

Markkinointipaketti


Osallistu live-ohjelmaan nyt

Virtuaalitapahtuma sisältää live stream -ohjelmaa, joka kuvataan suorana Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen live-studiosta. Live-ohjelma koostuu näytteilleasettajien sisällöstä. Haluamme tarjota yrityksellenne mahdollisuuden osallistua virtuaalitapahtuman live-ohjelmaan.

Ohjelmakirjastoon ennakkoon nauhoitettua ohjelmaa

Ohjelmakirjasto tarjoilee ennakkoon nauhoitettuja tallenteita, webinaareja, työnäytöksiä tai vaikkapa lanseeraustilaisuuksia. Materiaali voi olla Alihankinnan virtuaalitapahtumaa varta vasten tehtyä tai jo olemassa olevaa materiaalia.

Ilmoittaudu mukaan jo nyt, paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittaudu ohjelmaan


Alihankin Network Corner By Brella -logo

Yritysesittelyt ja asiakastapaamiset Network Cornerissa

Olemme tehneet verkostoitumisesta helppoa myös virtuaalisessa Alihankinnassa. Tarjoamme näytteilleasettajille ja tapahtuman osallistujille yksinkertaisen keinon tavata toisensa etäisyyksistä huolimatta. Verkostoituminen ja näytteilleasettajien yritysesittelyt löytyvät Network Cornerista, mikä toteutetaan vanhan tutun Brella-verkostoitumispalvelun avulla.

Miltä se näyttää?

Ohessa on kaksi kuvakaappausta demotapahtuman yrityssivusta.Tästä esimerkistä näet, miltä sinun yrityssivusi voi näyttää. Alla kuvatut toiminnallisuudet avautuvat ympyröidyistä valikoista.

 • Yritysesittely voi sisältää materiaaleja (1) sekä tekstiä (2).
 • Yritys voi ottaa käyttöönsä julkisen chat-keskustelun (3).
 • Yrityksen henkilökunta näkyy yrityssivulla (4). Työntekijät voivat räätälöidä omat profiilinsa vastuualueidensa mukaisesti, heille voi ehdottaa myös suoraan tapaamista.
 • Yritys voi halutessaan lisätä omalle sivulleen myös liidilomakkeen (5), joka voi olla yhteydessä yrityksen omaan CRM-järjestelmään. Näytteilleasettajan on toimitettava liidilomake Iframe-upotuslinkkinä osoitteeseen asiakaspalvelu@tampereenmessut.fi.

Kokoamme yrityssivut valmiiksi näytteilleasettajille, toimitathan materiaalit ilmoittautumisen yhteydessä. Avaamme verkostoitumistyökalun viikko ennen virtuaalitapahtuman alkua, jolloin pääsette rekisteröitymään Brellaan ja luomaan henkilökohtaiset profiilit.