Turvalliset tapahtumat | Alihankinta
Alihankinta-messut

Turvalliset tapahtumat

Usein kysyttyä

Poikkeusjärjestelyistä usein kysyttyjä kysymyksiä

Lue lisää

Kävijä

Muistathan ottaa nämä asiat huomioon

Lue lisää

Turvalliset tilat

kuinka huolehdimme tilojen turvallisuudesta

Lue lisää

Tampereen Messujen tapahtumat toteutetaan Pirkanmaan koronanyrkin, Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien linjausten, rajoitusten sekä terveysturvallisuustoimien mukaisesti. Näillä sivuilla jaamme tietoa tiloistamme ja toimenpiteistämme poikkeusajalle. Löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin sekä infoa siitä, kuinka toimia vastuullisesti tapahtumissa kävijänä ja näytteilleasettajana. Huolehditaan hyvästä hygieniasta.

ajankohtaista

Koronapassi mahdollistaa kevään tapahtumien järjestämisen Tampereella

Tampereen Messut ottaa koronapassin käyttöön kaikissa kevään 2022 tapahtumissaan, mikäli tapahtumia koskevat viranomaisrajoitukset sitä tuolloin edellyttävät. Koronapassi purkaa rajoitukset ja mahdollistaa tapahtumien järjestämisen täysimittaisesti ja terveysturvallisesti. Tämän johdosta tulevan vuoden messut ja tapahtumat tullaan Tampereella järjestämään suunnitelmien mukaan.

Lue lisää


Tampereen Messut mukana Tapahtumateollisuuden turvallisten tapahtumien kampanjassa

Tapahtumateollisuus ry lanseerasi 1.6.2021 turvallisten tapahtumien kampanjan, jonka avulla turvalliseen toimintaan sitoutuneet tapahtumat voivat ottaa käyttöönsä Check! -merkin. Merkillä kerrotaan siitä, että tapahtuman turvallisuus on suunniteltu ja toteutettu kattavasti sekä ammattitaidolla. Turvallisissa tapahtumissa mitään ei tehdä hutiloiden, vaan jokainen yksityiskohta on tarkkaan suunniteltu ja varmistettu.

Lue lisää


Tampereen Messut valmistautuu tapahtumasyksyyn turvallisuustoimin

Messuyhtiö kokousti elokuussa Pirkanmaan koronanyrkin kanssa, joka näytti vihreää valoa syksyn tapahtumien järjestelyjen jatkamiselle, kun terveysturvallisuus on tarkasti huomioitu ja toimenpiteet sen eteen tehty. Vallitseva koronatilanne aiheuttaa edelleen erilaisia tärkeitä toimenpiteitä, joita tapahtumien turvallinen järjestäminen vaatii.

Lue lisää