Alihankinta-messut

Vuoden 2019 Päähankkija on Lojer Oy

Uutinen  24.09.2019

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden 2019 Päähankkija -palkinnon saajaksi on valittu Lojer Oy. Palkinto luovutettiin 24.9.2019 Alihankinta-messujen yhteydessä Tampereella.

Lojer Oy on Pohjoismaiden suurin sairaala ja hoitokalusteiden valmistaja ja suurin fysioterapian laitteiden ja tarvikkeiden jakelija. Yhtiön liikevaihto on 30 miljoonaa euroa ja se työllistää suoraan yli 150 henkilöä.

Lojer Oy on hieno esimerkki, miten yhtiö on pitkäjänteisesti ja eettisesti kehittänyt omaa hankintaverkostoaan. Lojerin hankintastrategian mukaisesti materiaalit hankitaan mahdollisuuksien mukaan kotimaisilta ja jopa alueellisilta toimittajilta, mistä osoituksena, että Lojerilla on Avainlippu-merkintä kaikissa yrityksen valmistamissa tuotteissa, LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta perustelee valintaa.

”Hankinnoissa ei ole kyse vain tehokkuudesta ja kustannuksista, vaan myös yrityksen arvoista. Kotimaisuus ja pitkäjänteinen kumppaniyhteistyö ovat Lojerille arvovalintoja”, sanoo Lojer Oy:n toimitusjohtaja Ville Laine.

Lojerin tuotekehitystiimi tekee jatkuvaa kehitystyötä oman osavalmistuksen, kokoonpanon ja toimittajien kanssa.

”Erinomaisten fyysisten tuotteiden lisäksi, yritys on onnistunut tuotteistamaan palveluaan muun muassa rahoituksen, vuokrauksen, huollon ja kierrätyksen osalta”, sanoo LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

Palkinnon vastaanottivat Lojer Oy:n toimitusjohtaja Laine, hallituksen puheenjohtaja Tommi Salonen ja tuotantojohtaja Jukka Suni. Palkinnon luovuttivat Parmasuo ja LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen.

Vuoden Päähankkija ja Vuoden Alihankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Valinnat tekee LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista.

Lisätiedot:

Ville Laine, toimitusjohtaja, Lojer Oy
p. 010 830 6715, ville.laine(at)lojer.com

Tomi Parmasuo, LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja
p. 040 825 9407, tomi.parmasuo(at)meconet.net