Alihankinta-messut

Vuoden Alihankkija 2021 on Coreplast Laitila Oy

Tiedote Uutinen  21.09.2021

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden Päähankkija – ja Vuoden Alihankkija -palkinnot myönnettiin 21.9.2021 Alihankintamessuilla, jotka tänä vuonna järjestettiin Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Palkinnot luovuttivat LOGY ry:n Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo ja LOGY ry:n toimitusjohtaja Markku Henttinen.

Vuoden Alihankkija -palkinto myönnettiin Coreplast Laitila Oy:lle.

Coreplast Laitila Oy on muovituoteratkaisujen toimittaja ja sopimusvalmistaja. Yritys on perustettu vuonna 1968 ja monen vaiheen jälkeen on toiminut nykyisellä nimellään vuodesta 2004. Yritys toimii Laitilassa ja työllistää yli 100 ammattilaista.

”Coreplast Laitila Oy on kasvattanut merkittävästi liiketoimintaansa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Yritys on panostanut kasvuhakuisissa investoinneissaan ympäristöystävällisyyteen ja energiatehokkuuteen ja tuloshakuista toimintaa ohjaavat laatujärjestelmät. Korkealaatuiset tuotteet ja palvelut sekä esimerkillinen asiakaslähtöisyys luovat pohjan tuloksenteolle”, perustelee Parmasuo.

Palkinnon vastaanottivat Coreplast Laitila Oy:n toimitusjohtaja Mikko Toivonen ja myyntijohtaja Kauko Kämäräinen.

Vuoden Päähankkija- ja Vuoden Alihankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Valinnat tekee LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista.

Lisätiedot:
Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, toimitusjohtaja Markku Henttinen, markku.henttinen@logy.fi
Coreplast Laitila Oy, Sales Director Kauko Kämäräinen, kauko.kamarainen@coreplast.fi