Alihankinta-messut

Pysäköinti

Alihankinta-messuilla vierailee vuosittain reilusti yli 20 000 ihmistä, kun lasketaan mukaan kaikki kävijät, näytteilleasettajat, median edustajat, messurakentajat, tavarantoimittajat ja muu henkilökunta. Tämä tarkoittaa sitä, että autojen määrä messukeskuksen ympäristössä moninkertaistuu muutaman päivän ajaksi aiheuttaen ruuhkia ja täyttä pysäköintialuetta.

Olemme keränneet valmiiksi hyviä vinkkejä, joilla näiltä ongelmilta voi tehokkaasti säästyä ja helpottaa omaa messuvierailuaan.

 

Suosittelemme!

Etäpysäköinti: Ilmainen pysäköinti ja bussikuljetus ovelle

Alihankinta-messuilla on käytössä kaksi etäpysäköintipaikkaa, joissa pysäköinnistä et maksa mitään. Lisäksi bussi vie sinut autosi luota maksutta suoraan messukeskuksen ovelle. Et joudu kävelemään siis pahimmillaan useita satoja metrejä omalta autoltasi. 

Bussit kulkevat 15–30 minuutin välein etäpysäköinnin ja messukeskuksen väliä. Ajoaika etäpysäköinnistä messukeskukselle 10–15 minuuttia.

Etäpysäköinnit löytyy Ikeasta sekä Ideaparkista.

Valitse haluamasi etäpysäköinti ja katso tarkemmat tiedot.

P-IkeaIdän suunnasta

P-IdeaparkEtelän suunnasta

 

Pysäköinti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksella

Pysäköinti maksaa 6 €. Lipuke tarkistetaan ulos ajettaessa.

HUOM! Pysäköintipaikkoja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksella on rajoitettu määrä. Suosittelemme käyttämään etäpysäköintiä tai julkista liikennettä.