Alihankinta-messut

Keynote Ville Availa: Miten toimii tulevaisuuskestävä teollisuusyritys?

to 03.10.2024 12:00-12:40

HEAT Stage, Pääaula

Vihreydestä ja kestävyydestä puhuvat kaikki, mutta mitä se tarkoittaa liiketoiminnan kehittämisen ja uuden liiketoiminnan rakentamisen näkökulmasta? Kestävistä tuotteista ja valmistuksesta puhuttaessa jää asiakkaan saama arvo helposti taka-alalle ja vihreydestä tulee ikään kuin mauste.

Miten kestävyydellä voi tehdä liiketoimintaa ja miksi asiakkaiden saaminen siihen mukaan on tärkeää. Näiden teemojen lisäksi puhutaan myös rahasta eli mitä taloudellisia edellytyksiä pitää olla siihen, että kestävät ja vastuulliset asiat etenevät ja miksi niitä kannattaa taloudelliselta kannalta edistää.

Ville Availa on kokenut muutosjohtaja, yrittäjä, asiantuntija ja hallitusammattilainen. Hän perusti lukioaikanaan melkein kolme vuosikymmentä digitalisaation parissa toimineen Ambientia Groupin ja myöhemmin kiertotaloudesta liiketoimintamalleja asiakkaillensa ammentavan Double Roundin.

Strateginen näkökulma ja eteenpäin katsominen ovat saaneet yhä enemmän tukea kestävistä ja kiertotalouden mukaisista tavoista toimia. Miten voisimme tehdä asiat fiksummin sekä vastuullisemmin ja rakentaa parempaa tulevaisuutta. Eli miten suomalaiset yritykset voivat voittaa markkinoilla tulevaisuudessa eivätkä jää kompuroimaan säätelyn jalkoihin.