Alihankinta-messut

AlihankintaHEAT: Teliasta Suomen startup-ystävällisin yritys 2019

Tiedote  24.09.2019

Telia on valittu startup-ystävällisimmäksi yritykseksi Suomessa vuonna 2019. Palkinto luovutettiin Telian edustajalle, Marco Suvannolle, 24.9. AlihankintaHEAT-tapahtuman yhteydessä.

Telia on erityisesti vuosina 2018–2019 panostanut startup-yhteistyön kehittämiseen. Yhtiöllä on selkeä kuva startup-toiminnan suunnasta ja isosta visiosta. Telia panostaa systemaattiseen malliin startupien aktivoimiseksi ja startup-aloitteiden edistämiseksi. Yhtiö on kehittänyt startupien kanssa vahvoja ja kansainvälisiä startup-yhteistyömalleja. Telialla on liiketoiminnan sisäisiä kehittämisohjelmia, joilla rakennetaan ja tuetaan yhtiön sisäistä startup-kulttuuria. Telian edustaja Marco Suvanto antaa kommentteja vastaanotettuaan palkinnon.

Lisäksi OP nimettiin startup-ystävällisen toiminnan ansiosta vastaanottamaan kunniamaininta.

Palkinnon jakaa Tribe Tampere, joka on tamperelainen avoin yrittäjyys- ja startup-yhteisö. Palkinnon avulla tunnistetaan poikkeuksellisia toimenpiteitä, joita erityisesti suuret teollisuuden parissa toimivat yritykset tekevät startup-yhteistyön edistämiseksi ja innovaatio- ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Tribe Tampere uskoo, että palkinto kannustaa yrityksiä suuntaamaan yhteistyötä ja sijoittamaan startupeihin sekä edistämään teollisuusyritysten sisäisen startup-kulttuurin kehittymistä Suomessa.

Tampereen Messut edistää AlihankintaHEAT-tapahtumalla teollisuus- ja alihankintayritysten ja startupien välistä yhteistyötä. Tampereen Messut näkee palkinnon tärkeänä askeleena startup-pohjaisen innovaatiokulttuurin levittämiseksi asiakkaidensa hyödyksi.

Suomen startup-ystävällisin yritys palkittiin nyt toista kertaa. Palkinnon tarkoituksena on toimia vaikuttavana aloitteena, jonka avulla myötävaikutetaan teollisuusekosysteemien uudistumiseksi ja kansainvälistymiseksi Suomessa.

Lisätietoja:

Palkinnon vastaanottaja: Marco Suvanto, Head of Innovations | Design Coach, Telia Lab, Telia: email marco.suvanto(at)teliacompany.com, +358 44 587 3333

Valintaraadin puheenjohtaja: Sunny Wong, Project Manager, Tribe Tampere: email sunny.wong(at)tribetampere.com, +358 46 590 8208

Tapahtumajärjestäjä: Tanja Järvensivu, Communications Director, Tampereen Messut -konserni: email tanja.jarvensivu(at)tampereenmessut.fi, +358 50 536 8133