Alihankinta-messut

Vuoden 2018 Alihankkija on MSK Cabins Oy

Tiedote  25.09.2018

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden 2018 Alihankkija -palkinnon saajaksi on valittu MSK Cabins Oy. Palkinto myönnettiin tänään 25.9.2018 Alihankinta-messujen yhteydessä Tampereella.
MSK Cabins on vuonna 1950 perustettu ohjaamoja ja turvaohjaamoja valmistava Ylihärmässä sijaitseva perheyhtiö. Yhtiö työllistää 220 ammattilaista ja se valmistaa päivittäin yli 50 ohjaamoa. Ohjaamoja se toimittaa yli 75 maahan.

”MSK Cabins panostaa jatkuvaan kehitystyöhön asiakkaan ja toimittajakentän kanssa, mistä osoituksena muun muassa vuonna 2017 lanseerattu yhtiön oma ohjaamo”, sanoo LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

Yhtiön toimittajavalinnoissa korostuvat tekninen osaaminen, toimitusvarmuus, laatu ja kustannustehokkuus. Yhtiön arvot – rehtiys ja läpinäkyvyys – sekä perheyritystausta näkyvät positiivisesti niin asiakkaille, sidosryhmille kuin henkilöstölle.

Palkintovaliokunta arvostaa myös yhtiön kasvuhakuisuutta sekä panostuksia kestävään kehitykseen.
Palkinnon noutivat toimitusjohtaja Markus Näsi, MSK Cabins Oy, ja toimitusjohtaja Timo Lehtioja, MSK Group Oy. Palkinnon luovuttivat Parmasuo ja LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen.

Vuoden Alihankkija ja Vuoden Päähankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Valinnat tekevät LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista.

Lisätiedot:

  • Tomi Parmasuo, LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja
    p. 040 825 9407, tomi.parmasuo@meconet.net
  • Markku Henttinen, toimitusjohtaja, LOGY ry
    p. 0400 730 073, markku.henttinen@logy.fi
  • Markus Näsi, toimitusjohtaja, MSK Cabins Oy
    p. 040 516 4623, markus.nasi@msk.fi