Alihankinta-messut

Vuoden 2018 Päähankkija on Puolustusvoimien Logistiikkalaitos

Tiedote  25.09.2018

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden 2018 Päähankkija -palkinnon saajaksi on valittu Puolustusvoimien Logistiikkalaitos. Palkinto luovutettiin tänään 25.9.2018 Alihankinta-messujen yhteydessä Tampereella.

Puolustusvoimien Logistiikkalaitoksessa on panostettu toiminnan kehittämiseen sekä toteutettu onnistuneesti mittava organisaatiouudistus, joilla on saavutettu merkittäviä tehokkuusvaikutuksia, LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta perustelee valintaa.

”Puolustusvoimien Logistiikkalaitos on erittäin merkittävä työllistäjä Suomessa. Organisaatio on toteuttanut menestyksekkäästi pitkäjänteistä kehitystyötä toimittajakuntansa kanssa”, sanoo LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

Palkinnon noutivat Puolustusvoimien Logistiikkalaitoksen johtaja kenraalimajuri Timo Kakkola, kaupallisen osaston päällikkö Mika Kujansuu, hankinta-alan toimialavastaava Taina Hurme ja Järjestelmäkeskuksen osastopäällikkö eversti Reima Kuutsa. Palkinnon luovuttivat Parmasuo ja LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen.

Vuoden Päähankkija ja Vuoden Alihankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Valinnat tekevät LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista.

Lisätiedot:

  • Tomi Parmasuo, LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja p. 040 825 9407, tomi.parmasuo@meconet.net
  • Markku Henttinen, LOGY ry:n toimitusjohtaja p. 0400 730 073, markku.henttinen@logy.fi