Alihankinta-messut

Alihankinnan valmistelut ovat täydessä vauhdissa

Uutinen  04.08.2021

Alihankinta- ja AlihankintaHEAT -tapahtumakokonaisuutta valmistellaan parhaillaan ja teemme kaikkemme voidaksemme järjestää turvallisen messukokemuksen kaikille asiakkaillemme ja henkilökunnalle. Tapahtumakokonaisuus järjestetään suunnitellusti niiden rajoitusten mukaan, jotka viranomaiset ovat asettaneet.

Paljon on virrannut vettä Tammerkoskessa sen jälkeen, kun edellisen kerran Alihankinta kokosi koko Suomen teollisuuden saman katon alle. Odotus on kuitenkin pian ohi, sillä syyskuun 21. päivä ovet aukeavat ja on jälleen aika kohdata. Teollisuuden aloilla on patoutunutta tarvetta kasvokkain kohtaamisiin tämän virtuaalipainotteisen ajanjakson jälkeen, sillä kumppanuuksien solmiminen, kaupankäynnin tekeminen, uusimman tiedon jakaminen ja innovaatioiden esitteleminen on parasta livenä – kuten myös Alihankinta.

Määräykset ja suositukset huomioon ottaen

Tapahtumien järjestäminen vallitsevassa koronapandemiatilanteessa on mahdollista, kun tapahtumajärjestäjä noudattaa vastuullisesti kaikkia viranomaismääräyksiä ja toteuttaa kaikki toimenpiteet, jotka tapahtumille on asetettu terveysturvallisuus huomioiden. Kuten kaikki Tampereen Messujen tapahtumat, myös Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2021 toteutetaan Aluehallintoviraston ja THL:n voimassa olevien terveysturvallisuustoimien, linjausten ja rajoitusten mukaisesti. Seuraamme jatkuvasti edellä mainittujen tahojen määräyksiä ja suosituksia, ja otamme ajankohtaisesti huomioon kaikki yleisötapahtumia koskevat toimenpiteet.

Ohjeistusten muuttuessa päivitämme turvallisuustoimia ja tiedotamme mahdollisista muutoksista kanavissamme.

Tampereen Messujen turvallisuusohjeet kävijöille ja näytteilleasettajille löydät täältä:

Näytteilleasettajat
https://www.tampereenmessut.fi/naytteilleasettajalle/osastoturvallisuus_pandemian_aikana/

Kävijät
https://www.tampereenmessut.fi/kavijalle/turvallisesti_messuille_pandemian_aikana/

Lue myös aiempi tiedote.

Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2021 järjestetään 21.–23.9.2021 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.