Alihankinta-messut

Alihankinta-henki on yhä voimissaan – Tampereella kohdattiin positiivisissa tunnelmissa

Uutinen  24.09.2021

ALIHANKINNAN AUVOA

Aitoja, kasvokkaisia kohtaamisia on odotettu. Näytteilleasettajat kokivat vahvasti, että tapahtumien aukeaminen on upea asia! Vaikka kävijämäärä jäi tavallista alhaisemmaksi, oli viesti kentältä, että laatu korvaa määrää. Alihankinnan henki on voimissaan ja tulee kantamaan teollisuuden alan tekijät haasteellisenkin ajan yli aina seuraavaan vuoteen. Ensi vuoden Alihankintaa odotettiin jo kovin! Auvoksemme jaamme teille ihanien messuilijoidemme kokemuksia tämän vuoden Alihankinta ja AlihankintaHEAT – tapahtumakokonaisuudesta.


”Yritykset ovat olleet todella halukkaita lähtemään mukaan, mutta toki moni jännitti, tuleeko messuille kävijöitä. Kaikilla on ollut pitkittynyt tarve kohdata ihmisiä livenä, ja se näkyi myös yritysten halussa lähteä mukaan. Ilmapiiri on ollut hyvä ja yrityksemme ovat olleet todella tyytyväisiä niihin asiakkaisiin mitä täällä on ollut. Määrä on korvautunut laadulla! Meillä on mukavasti mukana myös uusia yrityksiä, jotka eivät ole olleet aiemmin messuilla: he ovat saaneet hyviä kontakteja ja olleet positiivisesti yllättyneitä. Fiilis on, että voidaan lähteä seuraavillekin messuille. On todella mukava viedä kohtaamisia eteenpäin näin kasvotusten.

Tänne on helppo tulla ja näytteilleasettajille oli hyvä ohjeistus. Myös terveysturvallisuusjärjestelyihin on oltu tyytyväisiä. Tapahtumana koemme Alihankinnan todella hyväksi! Osastoa odotetaan ja kysellään, todella moni on tulossa ensi vuonna jo mukaan. 2022 messuosasto on varattu jo!”

Hanna Rättö, Alihankinta-messujen koordinaattori ja Juuso Aaltonen, markkinointiassistentti
Lahden Seudun Kehitys – Ladec Oy, Lahti Business Region


”Hyvä fiilis! Pelot eivät toteutuneet, sanotaan näin. Vaikka kokonaiskävijämäärä on selkeästi pienempi, meillä on ollut hyvät keskustelut ja aika normaalistikin kävijöitä. Teimme ennakkomarkkinointia viimeiset viikot ja lähetimme kutsut, uskon että silläkin on ollut merkitystä. Vahva 8+! Tilanteeseen nähden, kannatti ehdottomasti tulla! Laatu korvaa määrän, kävijät hakemassa jotakin tiettyä, tosimielessä liikkeellä. Kumppanit ja asiakkaat myös nähnyt, että hengissä ollaan vielä – messut ovat olleet myös henkinen asia. Kommenteissa kuulee miten hienoa on tavata ihmisiä! Ensimmäinen askel vapaampaan on otettu.”

Dan Björklof, toimitusjohtaja
Ajatec Oy


”Messut on sujuneet hyvin! On ollut hienoa tavata ihmisiä kasvosta kasvoihin. Uutta teknologiaa markkinoivalle yritykselle tämä on erittäin tärkeä tilaisuus päästä keskustelemaan mahdollisten asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.”

Ulla Hannula, CBO
Iiwari Tracking Solutions Oy


”Päällimmäinen ajatus on, että mukava olla messuilla. Väkeä ollut vähän vähemmän, mutta todella tärkeitä kohtaamisia ja hyödyllisiä tulevia kumppanuuksia. Osa ei ole pystynyt yritysten etätyösäännösten vuoksi saapumaan, mutta paljon on ollut kiinnostusta. Olemme olleet useana vuonna Alihankinnassa ja saavumme myös ensi kerralla!”

Petteri Guttorm, Sales Engineer
Mitutoyo


”Meidän odotukset ovat ylittyneet. Jos vertaa aikaisempiin messuihin, nyt on tullut ihan suoraa kauppaa, aivan koko ajan. Aikaisemmin hieman ihmetelty tuotetta, nyt selkeästi ajateltu, että mekin hyödynnämme 3D-tulostusta. Meille oikeat ja tärkeät ihmiset on kohdattu täällä.”

Pekka Ketola, toimitusjohtaja
3D Step


”Positiivinen fiilis, ottaen huomioon että pelättiin ettei tule yleisöä ollenkaan. Kahdesta ensimmäisestä päivästä jäi vaikutelma, että henkilöt jotka saapuivat, olivat aidosti kiinnostuneita. Saimme myös uuden edustuksen lanseerauksen samaan ajankohtaan ja nyt saimme konkreettisesti näyttää asiakkaille tuotteita. Varmasti tulemme myös ensi vuonna!”

Reine Katajisto, Head of Product Sales
Bore Oyj / Yleiselektroniikka


”Fiilis on tosi hyvä! Ytimekkäät messut siinä mielessä, että aika vähän ohikulkijoita, mutta tosi mielenkiintoisia ja innostuneita kyselyjä.”

Ari Talus, myyntipäällikkö
Metalli-Piiroinen, Piiroinen Oy