Alihankinta-messut

Alihankinta ja AlihankintaHEAT kokoavat väen syksyllä Tampereelle

Uutinen  27.03.2020

Suomen teollisuus kokoontuu jälleen syyskuussa Tampereelle, kun kolmipäiväiset Alihankinta 2020 -messut ja AlihankintaHeat keräävät väen ympäri maailman 22.–24.9.2020 Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Tänä vuonna tapahtuman teema on Datasta bisnestä. Teeman kautta keskiöön nousee tiedon merkityksellisyys tulevaisuuden teollisuuden kannalta. Messujen aikana teemaa tarkastellaan esimerkiksi älykkään teollisuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden näkökulmista.

– Tavoitteenamme on tarjota valmistavan teollisuuden yrityksille apua suuren tietomäärän valjastamisessa tuottavuuden ja kilpailukyvyn lisäämiseen, Alihankinta-messujen projektipäällikkö, viestintäjohtaja Tanja Järvensivu Tampereen Messut -konsernista kiteyttää.

Oikeanlaisen tiedon hyödyntämisen merkitys korostuu varsinkin tässä maailman tilanteessa, jossa koronaviruksen luoma epävarmuus voi horjuttaa luottamusta tulevaan. Nyt jos koskaan Alihankintaan perinteisesti liitettävä positiivinen tulevaisuuden usko ja tarve kohdata toisiamme kasvokkain tuleekin tarpeeseen, Järvensivu huomauttaa.

–  Alihankinta-messuilla tunnelma on tunnetusti korkealla. Ensi syksynä tapahtuman merkitys korostunee entisestään, kun saamme jälleen saman katon alle niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät.

– Yhdessä näytteilleasettajien ja kumppaneiden kanssa haluamme luoda ensiluokkaiset messut, jotka tarjoavat valmistavan teollisuuden kannalta olennaista tietoa, kontakteja ja kohtaamisia. Voimia asiakkaillemme haastavaan ajanjaksoon ja lämpimästi tervetuloa syksyllä Suomen suurimpaan teollisuuskylään Tampereelle, Järvensivu lisää.