Alihankinta-messut

Alihankinta Network Cornerissa verkostoidut tehokkaasti

Uutinen  02.09.2019

Haluatko verkostoitua Alihankinta-messuilla? E-hallissa sijaitsevassa Alihankinta Network Cornerissa uusien ihmisten tapaaminen on vaivatonta ja mukavaa Brella-palvelun avulla. Network Corner on tarkoitettu keskusteluihin ja ideointiin myyntipuheet voi säästää toisaalle.

Somea syvemmälle

Kasvokkainen kohtaaminen ja keskustelu mahdollistavat sinulle verkostoitumisen uudella tasolla. Network Cornerissa voit tavata sinulle tärkeät toimijat henkilökohtaisesti ja pääset LinkedIniä ja Twitteriä syvemmälle.

Alihankinnassa verkostoitumisen mahdollisuudet ovat vailla vertaansa. Yhteyksien luominen Tampereen Alihankinta-messuilla avaa ovia maailmalle, onhan tapahtumassa edustettuina alan keskeisimmät toimijat Suomesta ja maailmalta.

Alihankin Network Corner By Brella -logo

Ota Brella käyttöön jo tänään

Alihankinta Network Corner -tapaamiset sovitaan Brella-palvelussa, joka tarjoaa messuosallistujille kätevän tavan sopia tapaamisia messupäivien ajaksi. Brella on ollut käytössä Alihankinnassa aiempinakin vuosina ja saanut sekä näytteilleasettajilta että messuvierailta positiivisen vastaanoton. Nyt messuilla käytettävää palvelua on uudistettu ja se tunnetaan jatkossa nimellä Alihankinta Network Corner made by Brella. Tapahtuman tunnuksena toimii Alihankinta2020.

Alihankinnan Brella avataan lähempänä tapahtumaa!