Alihankinta-messut

Alihankinta siirtyy – Näytteilleasettaja, toimi näin!

Uutinen  03.09.2020

Tampereen Messut Oy on päättänyt siirtää kansainväliset Alihankinta-messut ja AlihankintaHEAT-tapahtuman ensi vuoteen. Alihankinta-tapahtumakokonaisuuden uusi ajankohta on 21.–23.9.2021. Kokosimme alle toimintaohjeet näytteilleasettajille.

Toimi näin, jos olet maksanut koko messuosallistumisesi
Messuosallistumisesi ja suorittamasi maksut siirtyvät automaattisesti ensi vuoteen, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Halutessasi saat myös osallistumisoikeuden 8.–10.12.2020 järjestettäville virtuaalimessuille. Lisätietoja virtuaalimessuista on luvassa syyskuun aikana.

Mikäli olet maksanut osallistumisesi Alihankinta 2020 -messuille kokonaan, Tampereen Messut Oy voi halutessasi palauttaa väliaikaisesti 50 prosenttia jo maksetuista messukustannuksista. Väliaikaisesti palautettava summa veloitetaan uudestaan maaliskuussa 2021.

Väliaikaisella palautuksella haluamme helpottaa näytteilleasettajien tilannetta ja auttaa siinä, että asiakkaiden messuosallistuminen on mahdollista tulevaisuudessakin. Väliaikaisen palautuksen jo maksamastaan messuosallistumisesta saadakseen on näytteilleasettajan oltava yhteydessä Tampereen Messujen asiakaspalveluun sähköpostilla (asiakaspalvelu@tampereenmessut.fi) 16.10.2020 mennessä. Pyydämme toimittamaan yrityksen tilinumeron samassa yhteydessä. Väliaikainen palautus siirretään yrityksen tilille viimeistään 31.12.2020.

Toimi näin, jos olet maksanut osan messuosallistumisestasi
Jos olet jo maksanut vähintään 1. erän eli 50 prosenttia messuosallistumisestasi vuoden 2020 Alihankinta-messuille, messuosallistumisesi ja suorittamasi maksu siirtyvät automaattisesti ensi vuoteen, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Loput messuosallistumisesta laskutetaan maaliskuussa 2021.

Samalla saat halutessasi osallistumisoikeuden 8.–10.12.2020 järjestettäville virtuaalimessuille. Lisätietoja virtuaalimessuista on luvassa syyskuun aikana.

Messuosallistumisesi on kunnossa
Messuosallistumisesi ja suorittamasi maksu on jo siirretty ensi vuoteen, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Halutessasi saat myös osallistumisoikeuden 8.–10.12.2020 järjestettäville virtuaalimessuille. Lisätietoja virtuaalimessuista on luvassa syyskuun aikana.

Messutapahtuman siirrosta johtuen tulemme päivittämään näyttelypaikkavuokrasi takaisin vuoden 2020 hinnoille. Tämän myötä saat päivitetyn tilausvahvistuksen syksyn aikana ja loppuosa näyttelypaikkavuokrasta tullaan laskuttamaan ensi vuoden maaliskuussa.

Lisätietoja:
Toivomme, että kaikki aiheeseen liittyvät yhteydenotot tehdään sähköpostitse asiakaspalvelu@tampereenmessut.fi. Siirrettyjen tapahtumien suuren näytteilleasettajamäärän vuoksi pahoittelemme jo etukäteen viivettä vastauksissamme.