Alihankinta-messut

AlihankintaHEAT 2018: Stora Ensosta Suomen startup-ystävällisin yritys 2018

Tiedote Uutinen  20.09.2018

AlihankintaHEAT: Stora Enso on nyt valittu startup-ystävällisimmäksi yritykseksi vuonna 2018 Suomessa. Palkinto luovutetaan Stora Enson edustajalle 25.9.2018 klo 12.00 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulan HEAT Stagella AlihankintaHEAT-tapahtumassa. Tilaisuus streamataan nettiin.

Stora Ensoon aktiivisesti työskennellyt startup-yritysten kanssa ja kehittänyt Suomen startup-ekosysteemiä. Stora Ensolla on systemaattinen malli startupien aktivoimiseksi ja monien startup-aloitteiden edistämiseksi. Stora Ensolla on liiketoiminnan sisäisiä kehittämisohjelmia startupmaisesti ja yritys on kehittänyt omia kiihdyttämöohjelmia. Antti Vuolli kertoo Stora Enson edustajana tarkempia tietoa saavutuksista päälavalla vastaanotettuaan palkinnon.

Palkinnon jakaa Tribe Tampere, joka on avoin yrittäjyys- ja startupyhteisö, joka sijaitsee Tampereella. Palkinnon avulla tunnistetaan poikkeuksellisia toimenpiteitä, joita erityisesti suuret teollisuusyritykset tekevät startup-yhteistyön edistämiseksi ja parantaakseen innovaatio- ja kilpailukykyään. Tribe uskoo, että palkinto kannustaa yrityksiä suuntaamaan yhteistyötä ja sijoittamaan startupeihin.

Tampereen Messut Oy haluaa edistää AlihankintaHEAT-tapahtumalla teollisuus- ja alihankintayritysten ja startupien välistä yhteistyötä. Tampereen Messut näkee palkinnon tärkeänä askeleena startup-pohjaisen innovaatiokulttuurin levittämiseksi asiakkaidensa hyödyksi.

Suomen startup-ystävällisin yritys palkittiin nyt ensimmäistä kertaa. Palkinnon tarkoituksena on jatkossa toimia aloitteena, jonka avulla voimakkaasti myötävaikutetaan Tampereen seudun teollisuussektorin uudistumiseksi ja kansainvälistymiseksi.

Lisätietoja:

Palkinnon vastaanottaja: Antti Vuolli, Head of New Digital Business, Stora Enso: antti.vuolli(at)storaenso.com, 050 487 4172
Valintaraadin puheenjohtaja: Vesa-Matti Ruottinen, Network Manager, Tribe Tampere:  vesa-matti.ruottinen(a)tribetampere.com, 040 837 2696
Tapahtumajärjestäjä: Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, Tampereen Messut Oy, tanja.jarvensivu(at)tampereenmessut.fi

Tiedote 20.9.2019