Alihankinta-messut

Avajaisissa puhuttaa talouden näkymät, kestävä valmistus ja tulevaisuuden teollisuus

Uutinen  04.09.2019

Alihankinnan ja AlihankintaHEATin avajaispäivän ohjelmassa tiistaina 24.9. kuullaan kiinnostavia puheenvuoroja ja keskusteluja teollisuuden toimialojen ja talouden näkökulmista. Aamupäivällä palkitaan myös useita alalla ansioituneita toimijoita.

Messut avaa toimitusjohtaja Mia Mantsinen Mantsinen Groupista. Teemapuheen ”Jalanjäljestä kädenjälkeen – kasvua kestävällä arvonluonnilla” pitää johtaja Helena Soimakallio Teknologiateollisuus ry:n Kestävä kehitys -yksiköstä.

Talouden näkymistä otsikolla ”Talouden näkymät – turbonapin tarpeessa” puhuu Nordean yksityistalouden ekonomi Olli Kärkkäinen. Keynote-puheenvuorossa digitaalisen työn asiantuntija Esko Kilpi kertoo teollisen ja startup-yrityksen eroista ja yhtäläisyyksistä sekä millaisella yhteistyöllä tulevaisuuden teollisuudessa pärjää parhaiten.

Avajaisissa julkistetaan Vuoden Päähankkija 2019 ja Vuoden Alihankkija 2019 -tunnustukset. Tunnustuksen jakaa Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry. Lisäksi Tribe Tampere palkitsee Startup-ystävällisimmän yrityksen.

Heat Grill -paneelissa keskustellaan kestävästä valmistuksesta ja tulevaisuuden teollisuudesta. Keskustelemassa ovat toimitusjohtaja Mia Mantsinen Mantsinen Groupista, digitaalisen työn asiantuntija Esko Kilpi ja johtaja Helena Soimakallio Teknologiateollisuus ry:n Kestävä kehitys -yksiköstä. Keskustelun puheenjohtajana toimii Tekniikka & Talouden päätoimittaja Mikko Torikka.

Tervetuloa kuuntelemaan avajaisaamun ohjelmaan tiistaina 24.9.2019 klo 10 alkaen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pääaulan Heat Stagelle. Voit seurata ohjelmaa ja keskusteluja myös AlihankintaTV:n livestreamin kautta sekä osallistua Twitterissä @Alihankinta #Alihankinta, #AlihankintaHEAT.  

Rekisteröidy kävijäksi