Alihankinta-messut

Hankinta-alan huiput koolla Alihankinnassa

Uutinen  21.06.2018

Maailman merkittävin hankinta-alan tapahtuma IFPSM World Summit 2018 starttaa nelipäiväisen seminaarinsa Alihankinta-messuilla 26.9. Discover the New Role of Procurement -seminaarissa kuullaan alan asiantuntijoiden puheenvuoroja, ja seminaari on messukävijöille myös ainutlaatuinen tilaisuus luoda kansainvälisiä verkostoja.

Puhujina on muun muassa logistiikan ja operatiivisen johtamisen asiantuntija Yugang Yu Kiinasta (vas.) sekä asiantuntija Ramlee Ibrahim (oik.) Indonesiasta.

Kansainvälinen hankinnan huipputapahtuma

Suomen isännöimä huipputapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistyksen kanssa ja se yhdistetään LOGYn perinteisen Hankintapäivän kanssa. Luvassa on ainutkertainen tilaisuus kokea kansainvälinen hankinnan huipputapahtuma, joka sisältää korkeatasoisen seminaarin, alan eturivin kotimaiset ja kansainväliset puhujat ja ensiluokkaisen seminaarielämyksen niin osallistujille kuin yhteistyökumppaneille. 

IFPSM World Summit on kansainvälisen The International Federation of Purchasing and Supply Managementin vuosittain järjestämä hankinnan huipputapahtuma. Vuonna 2017 World Summit kokosi alan huomion Taiwaniin, tänä vuonna valokeilassa on Suomi ja vuonna 2019 vuorossa Kenia.

Discover the New Role of Procurement
Ke 26.9. klo 13.00-15.00
Tähtien Sali, Seminaarikeskus 2. krs
Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen: Ilmoittaudu seminaariin.

Muista rekisteröityä ennakkoon myös messuvieraaksi

Tutustu myös: IFPSM World Summit: Hankinta-alan huiput kokoontuvat syyskuussa Suomeen