Alihankinta-messut
messuosastoja ja ihmisiä

Innovaatiot läsnä Alihankinta 2016 -messuilla

Uutinen  21.09.2016

Innovaatiot ovat läsnä tämän vuoden Alihankinta-messuilla vahvasti. Jatkuva kehitys ja innovoiminen takaavat menestyvän liiketoimintamallin tämän päivän teollisuuden sektorilla.

Alihankinta 2016 -messujen näytteilleasettajistoon kuuluvat Vexve ja Tasowheel ovat tehneet yhdessä pioneerityötä ja innovoineet kehitystä. Kaukoenergiateknologiaan erikoistunut Vexve ja kansainvälinen teknologiayritys Tasowheel kehittävät systemaattisesti tuotteitaan. Vexvellä valmistautuminen tuotteiden ja toiminnan digitalisointiin on aloitettu vuosia sitten. Yhtiö kehittää toimintaansa vastaamaan energiayhtiöiden liiketoimintaympäristön muutoksiin. Parhaillaan työn alla ovat tunnisteteknologiat, jotka tulevat tulevaisuudessa tarjoamaan energiayhtiöille uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Tampereen Alihankinta-messuilla ovat esillä Vexven ja Tasowheelin yhteistyössä kehitetyt venttiilien hydrauliseen ohjaukseen tarkoitetut Hydrox™-toimilaitteet. Hydrox Remote+ mahdollistaa kaukoenergiaverkostojen mobiiliohjauksen vaativissa olosuhteissa ilman sähköä. Ohjauksen ratkaisut edustavat kaukoenergian neljännen sukupolven älykästä teknologiaa.

Katso messujen uutuudet