Alihankinta-messut

Kasvuyrityksistä intoa ja osaajia teollisuuteen

Uutinen  30.08.2017

Valmistavan teollisuuden toimintaympäristöt ovat haastavia ja kilpailtuja, ja tuotannon automaatio ja digitalisoituminen lisäävät mahdollisuuksia – ja haasteita. Markkinatilanne on synnyttänyt ICT-alalle myös runsaasti uusia kasvuyrityksiä, kuten Intopalon, joka haluaa auttaa yrityksiä tekemään parempaa bisnestä juuri uuden teknologian ja ohjelmakehityksen avulla.

− Suomessa digitalisaatiossa tullaan hieman jälkijunassa verrattuna esimerkiksi Keski-Euroopan maihin tai Yhdysvaltoihin. Haluamme auttaa suomalaisia valmistavan teollisuuden yrityksiä kirimään tämän eron kiinni − ja menemään ohi. Tarjoamme yrityksille välineitä onnistuneeseen digiloikkaan, ja yrityksen niin halutessa voimme johtaa hankkeen liiketoimintaetujen määrittelystä aina toteutukseen asti, kertoo Intopalon toimitusjohtaja Juha Latvala.

Uudet yritykset tuovat säpinää alihankintaan

Päättäjillä on nyt tuhannen taalan paikka virittää tuntosarvensa ja kuunnella, millä keinoin uudet osaajat aikovat mullistaa valmistavan teollisuuden.

Moni kasvuyritys tulee messuille juuri siksi, että he haluavat päästä näyttämään osaamistaan tapahtumassa, jossa on juuri oikea yleisö paikan päällä. Intopalo on yksi Alihankinta-messujen yli 220 uudesta näytteilleasettajasta.

− Osastollamme voit keskustella asiantuntijoidemme kanssa teollisen ohjelmistokehityksen mahdollisuuksista ja pääset testaamaan lisätyn todellisuuden sovellusta, jossa koneesta kerätty tieto visualisoidaan selkeiksi toimintaohjeiksi asentajalle, sanoo Latvala.