Alihankinta-messut

Kohtaamisten aika on lähellä

Uutinen  24.06.2021

Messukausi Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa alkaa syyskuun alussa järjestettävillä kuluttajamessuilla. Ammattimessuista ensimmäisenä järjestetään 21.–23. syyskuuta 2021 teollisuuden odotettu ykköstapahtuma Alihankinta ja AlihankintaHEAT.

Teollisuuden aloilla on suurta tarvetta kasvokkain kohtaamisiin tämän etätapaamisten siivittämän poikkeusvuoden jälkeen. Vaikka etäneuvottelut, -palaverit ja -työ ovat tulleet jäädäkseen, on livenä kohtaamisessa aina oma taika, johon myös Alihankinta vastaa.

Toteutus hybriditapahtumana

Alihankinta ja AlihankintaHEAT 2021 toteutetaan hybridinä eli fyysisen ja virtuaalisen tapahtuman yhdistelmänä. Kohtaamiset ja kontaktit pysyvät syynä lähteä paikan päälle.

– Alihankinta toteutetaan hybriditapahtumana, jossa teemaa ja ohjelmaa nostetaan osittain myös verkkoon, mutta varsinainen verkostoituminen ja kontaktien hankkiminen keskitetään messuhalleihin. Live-tapahtuman tunnelma ja ainutlaatuiset kohtaamiset ovat kantaneet Alihankintaa jo yli 30 vuotta, joten kaikkea hyvää ei kannata muuttaa vallan virtuaaliseksi. Nyt on tullut jälleen aika kohdata. Hybridi mahdollistaa kuitenkin Datasta bisnestä -teemaan keskittyvän ohjelmasisällön seuraamisen myös verkossa, sanoo Alihankinta-messuista vastaava markkinointi- ja viestintäjohtaja Tanja Järvensivu Tampereen Messut -konsernista.

Alihankinta-tiimi toivottaa hyvää kesää – tapahtumatietoja täydennämme elokuun alussa!