Alihankinta-messut

Lisää bisnestä kansainvälisistä liiketoimintamahdollisuuksista

Uutinen  06.09.2017

Onko yrityksesi tavoitteena kasvaa ja pyrkiä globaaleille markkinoille? Tai etsitkö uusia verkostoa tukemaan nykyisen liiketoiminnan tehostamista? Alihankinta 2017 -messuilla on aiempaa runsaammin seminaareja ja tilaisuuksia, joissa pääset kuulemaan millaisia bisnesmahdollisuuksia eri maat tarjoavat valmistavan teollisuuden yrityksille.

Uusien markkina-alueiden onnistunut haltuunotto edellyttää pitkäjänteisyyttä, sitoutumista ja maiden liiketoimintakulttuurin sekä lakisääteisten velvoitteiden tuntemusta. Messuilla eri maiden kauppa-asiantuntijat vastaavat kysymyksiin ja mentoroivat yrityksiä uusille markkinoille.

Baltian Rail Baltica luo mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille

Alihankinta-messuilla esitellään Rail Balticiin liittyviä liiketoimintamahdollisuuksia. Rail Baltica on kansainvälinen rautatieyhteys, joka liittää Puolan ja Suomen toisiinsa Liettuan, Latvian ja Viron kautta kulkevalla 1435mm suurnopeusradalla. Eurooppa-neuvosto on hyväksynyt Rail Baltican suurimman prioriteetin liikenneprojektiksi jo vuonna 2004, ja uuden rautatien tulisi olla Baltian maiden osalta valmis vuonna 2024.

Messuilla on mahdollisuus löytää sopivia kontakteja ja verkostoitua Rail Balticassa jo mukana olevien toimijoiden kanssa. Rail Baltican hankintamalliin kuuluu alihankintaa ja partneroitumista, mikä luo mahdollisuuksia suomalaisille yrityksille osallistua projektin tekniseen toteutukseen sekä rakentamiseen.

RAIL BALTICA AND THE BUSINESS OPPORTUNITIES IN THE BALTIC STATES

Norjan markkinat kasvavat lähivuosina

Onko yrityksellesi osaamista meri- tai offshoreteollisuudelle tai oletteko erikoistuneet pohjoisten alueiden infra- ja palveluliiketoimintaan? Norjan markkinat tarjoavat seuraavina vuosina liiketoimintamahdollisuuksia useilla eri sektoreilla. Messuilla on mahdollisuus tavata asiantuntijoita, jotka ovat perehtyneet alueen liiketoimintakulttuuriin ja lakisääteisiin velvoitteisiin.

NORJA – MAHDOLLISUUKSIEN MAA

Puola houkuttelee myös investointina

Puolan hyvä sijainti, toimiva infrastruktuuri sekä kouluttautunut työvoima houkuttelevat yrityksiä laajentamaan toimintaansa sekä investoimaan maahan. Puola on isoin EU:n jäsenmaa ja tarjoaa isoimmat markkinat Keski- ja Itä-Euroopan alueella. Puolan kaupan asiantuntijat kertovat messuilla maan tämän hetkisestä taloustilanteesta, bisnesympäristöstä sekä investointimahdollisuuksista.

POLAND YOUR BUSINESS PARTNER

Uusia kumppanuuksia Tshekeistä?

Alihankinta-messuilla on mahdollisuus tutustua myös tshekkiläisiin yrityksiin sekä Tshekin Suomen suurlähettiläs kertoo maan taloudesta ja bisnespotentiaalista. Yritykset tulevat Suomeen verkostoitumaan, etsimään uusia kumppaneita sekä tarjoamaan osaamistaan.

CHECK THE CZECHS