Alihankinta-messut

Tampereen Messujen tervehdys, toimitusjohtaja Tuomas Räsänen

Uutinen  27.09.2022

Arvoisat teollisuuden asiantuntijat, päättäjät, yritykset – alihankkijat.  

Halleissa hehkuu vetovoimainen teollisuus, alan tärkeimmässä kohtaamispaikassa Alihankinnassa. Tunnen suurta iloa, että kolmen päivän teollisuuskylä on jälleen rakentunut Tampereelle ja juuri teidän kanssanne. Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden ja Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma uppoutuu myös tänä vuonna tiiviisti ajankohtaisten teemojen, merkittävien kohtaamisten ja uusimpien ratkaisujen ympärille.

Kolmipäiväinen Alihankinta, tarjoaa tänä vuonna teollisuuden vetovoimaa, näkökulminaan alan tarpeet sekä osaavat tekijät. Tapahtumassa syvennytään myös uudenlaisen yhteistyön tärkeyteen sekä alati muuttuvan maailmantilanteen aiheuttamiin haasteisiin ja muutoksiin – katsoen kaikessa vankasti tulevaisuuteen. Uskon, että teistä usea osaa kertoa mitä on ja tarkoittaa vetovoimainen teollisuus. Nyt saamme paitsi kertoa, myös luoda uuden ajan vetovoimaista teollisuutta ja sen tulevaisuutta, yhdessä.

Tulevaan katsomme vankasti myös Tampereen Messuilla, sillä haluamme tarjota teille ainoastaan parasta. Keväällä aloitetun strategiatyön myötä olemme sitoutuneet kehittämään toimintaamme, luomaan entistä vahvempaa asiantuntijuutta, satsaamaan digitaalisiin palveluihin, kulkemaan kohti rohkeita kokeiluja ja kaikkineen, uudistumaan. Terävöittääksemme tapahtumiemme sisältöjä, haluamme myös tuntea teidät ja liiketoimintanne entistäkin syvemmin. Tahtomme on rakentaa kokonaisvaltaisia, vetovoimaisia elämyksiä juuri teille. Aidosti merkityksellisiä kohtaamisia.

Merkityksellisiä kohtaamisia luo niin ikään Alihankinta, jälleen tänäkin vuonna. Kiitokseni teille, arvon näytteilleasettajat ja kävijät. Sitoutumisenne Alihankintaan, tahtonne ja kiinnostuksenne alan kehitykseen valaa kivijalan, joka saa uusiutua ajankohtaiseksi tapahtumasta aina seuraavaan. Lämmin kiitoksemme Alihankinta 2022 -kumppaniyrityksellemme Wärtsilä Finland Oy:lle, jonka innovatiivinen, kansainvälisesti johtava ja suuntaa näyttävä tie teknologian ja elinkaariratkaisujen merenkulku- ja energiamarkkinoilla inspiroi teollisuuden alaa kautta maailman. Kiitos Alihankinnan yhteistyökumppaneillemme Teknologiateollisuus ry, Kumiteollisuus ry, LOGY ry ja Muoviteollisuus ry.

Teollisuuden kolme tärkeintä päivää ottavat ansiokkaan sijansa nyt, tapahtumien Tampereella. On aika luoda tulevaisuutta. Toivotan teille kaikille merkityksellisiä kohtaamisia, teollisuuden vetovoimassa.

Lämpimästi tervetuloa Alihankintaan!