Alihankinta-messut

Uusi Alihankinta Airport Shuttle Tampere-Pirkkalan lentokentältä

Uutinen  18.09.2019

Tampereelle saapuvilla messuvierailla on käytettävissään veloitukseton Subcontracting Trade Fair – Alihankinta Airport Shuttle. Ensimmäistä kertaa palvelumme ulottuu myös Tampere-Pirkkalan lentokentälle ja messuelämys alkaa jo heti Tampereelle saapuessa.

Vahvasti kehittyvä, kasvava ja kansainvälistyvä tapahtumakaupunki TAMPERE. suuntaa katseensa jo tulevaan ja uusien tapahtumapaikkojen, hotellien ja muiden palvelujen lisääntymisen myötä saavutettavuuden eri kulmat tulee olla kunnossa. Tampere-Pirkkalan lentokenttä on ehdottomasti yksi tärkeimmistä kulmista ja siksi nyt haetaan rohkeilla piloteilla uusia vaihtoehtoja palvella tulevia tapahtumia, kansainvälisiä ja kotimaisia. Alihankinta-messut tunnetaan kansainvälisten kohtaamisten sekä uusien oivallusten ja innovaatioiden tapahtumana, siksi uuden tapahtumapalvelun pilotointi on luontaista toteuttaa yhdessä heidän kanssaan, juuri nyt.

Alihankinta Airport Shuttle palvelee saapuvia ja lähteviä vieraita 23.–27.9.2019 välisenä aikana ja reitti kulkee Tampere-Pirkkalan lentokentän, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen ja keskustan hotellien välillä.

23.9.2019 Kaikki saapuvat lennot
24.9.2019 Kaikki saapuvat lennot, Lähteville lennot klo 14:05 lennosta alkaen
25.9.2019 Kaikki saapuvat ja lähtevät lennot
26.9.2019 Kaikki saapuvat ja lähtevät lennot
27.9.2019 Kaikki lähtevät lennot

Alihankinta Airport Shuttleen paikka varataan etukäteen oheisesta varauspalvelusta, jossa on nähtävillä tarkemmat aikataulut.

Jos varaus on unohtunut tehdä, suosittelemme rohkeasti kysymään vapaita paikkoja myös paikan päällä.

Varaa lento –  varaa Alihankinta Airport Shuttle – ja nautit vaivattomasti messuista!