Alihankinta-messut

Uusi Alihankinta HUB: vaikuttajapaikat jaetaan nyt

Uutinen  28.05.2019

Alihankinta-messut lanseeraa uuden teollisuuden ammattilaisten kohtaamispaikan LinkedIniin.

Teollisuuden asiantuntijat etsivät luotettavien sosiaalisten verkostojen kautta ajankohtaisia uutisia, uusia ideoita sekä eri alojen ammattilaisia, joiden kanssa he jakavat rahanarvoista tietoa ja vaihtavat ajatuksia.

Ajankohtaisia kirjoituksia ja keskusteluja teollisuudesta

Alihankinta HUBista voi lukea säännöllisesti julkaistavia ajankohtaisia uutisia, yrityskuulumisia, kolumneja ja muita kirjoituksia teollisuudesta sekä osallistua aiheista kumpuavaan keskusteluun.

− Alihankinta-messujen yksi monista vahvuuksista tapahtumana on se, että alan yritykset ja ammattilaiset haluavat verkostoitua, kehittää bisnestään ja kuulostella muilta alan toimijoilta, miten teollisuudessa menee, kertoo viestinnän asiantuntija Meri Mattila Tampereen Messut Oy:stä.

−  Alihankinta HUB on avoin ja yhteinen keskustelualusta, jossa voimme innostaa ja innostua muiden onnistumisista ja jaetuista kokemuksista. HUBissa tiet risteävät ja ihmiset voivat kohdata ympäri vuoden – ennen ja jälkeen sen, kun alan ammattilaiset ovat kokoontuneet teollisuuden vuoden 3 tärkeimmiksi päiviksi Tampereelle, Mattila summaa ideaa HUBin taustalla.

Uusia verkostoja ja yhteistyökumppaneita

− Osallistumalla Alihankinta HUBin keskusteluihin ja jakamalla omaa ja yrityksesi asiantuntemusta muille aktiivisen julkaisemisen ja keskustelujen avulla, voit merkittävästi lisätä yhteistyön mahdollisuuksia muiden toimijoiden kanssa, jotka edustavat yritystään, Mattila sanoo.

Kehitetään Alihankintaa yhdessä

HUBin sisällön tarkoituksena on myös kehittää yhdessä näytteilleasettajien ja kävijöiden kanssa Alihankinta-messujen sisältöjä, tarjontaa ja palvelukokemusta niin, että tapahtuma auttaa alan yrityksiä ja asiantuntijoita verkostoitumaan, löytämään uusia bisneskumppaneita ja tekemään kauppaa – nyt ja tulevaisuudessa.

Onko sinulla jo LinkedIn-profiili? Klikkaa tästä mukaan HUBiin!