Alihankinta-messut

Vuoden 2017 Päähankkija on John Deere Forestry

Uutinen  26.09.2017

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden 2017 Päähankkija -palkinnon saajaksi on valittu John Deere Forestry Oy. Palkinnon vastaanottivat toimitusjohtaja Timo Ylänen ja hankintajohtaja Tarmo Rautiainen Alihankinta-messujen avajaisissa.

John Deere Forestry Oy:n valmistamista metsäkoneista yli 90 % menee vientimarkkinoille. Suomalainen metsäkoneosaaminen, innovatiiviset tuotteet sekä joustava, asiakasta lähellä oleva palvelu muodostavat John Deere Forestry Oy:n kilpailuedut, joilla yritys on luonut työpaikkoja Joensuuhun ja menestyy kilpailluilla markkinoilla. Yli 50 % tehtaan suorista hankinnoista tulee suomalaisilta toimittajilta.

John Deere Forestry Oy valmistaa Joensuun tehtaalla pyöräalustaisia harvestereita, kuormatraktoreita ja kuormaimia. Oman henkilöstönsä lisäksi yritys työllistää tehtaan ympärille kehittyneen toimittajapuiston yrityksiä kuin myös toimittajayrityksiä kauempana tehtaasta. Yrityksen valmistamien koneiden kotimaisuusaste on 80 %. John Deere Forestry Oy on osa kansainvälistä Deere & Company yritystä. Suomessa yritys on valmistanut metsäkoneita vuodesta 2000 ostettuaan metsäkoneita vuodesta 1972 valmistaneen Timberjack Oy:n.
Vuoden Päähankkija ja Alihankkija -palkinnot jaettiin tiistaina 26.9. Alihankinta-messujen avajaisten yhteydessä ja palkinnot luovuttivat LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen sekä LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

Kuvia avajaisista ja palkituista tulee messujen aikana Tampereen Messujen materiaalipankkiin.