Alihankinta-messut

Vuoden 2020 Päähankkija on Novatron Oy

Tiedote Uutinen  08.12.2020

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Vuoden Päähankkijasi on valittu Novatron Oy (Pirkkala). Palkinto myönnettiin 8.12. Alihankinta-tapahtumassa, joka järjestettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti virtuaalisesti. 

Novatron Oy on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä yritys, jonka digitaaliset ratkaisut parantavat infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Yritys hyödyntää liiketoiminnoissaan Suomessa tapahtuvaa uraauurtavaa infrarakennuksen digitalisoinnin tutkimus- ja kehitystyötä. Vuonna 1991 perustetun yrityksen toiminnot työllistävät yli 100 henkilöä.

Yrityksen päämarkkina-alue on Pohjoismaiden lisäksi Keski-Eurooppa ja yrityksen liikevaihdosta muodostuu yli 40 % viennistä.

– Novatronin innovatiiviset tuotteet, digitalisaation hyödyntäminen ja selkeät strategiavalinnat luovat vahvaa kasvua valituilla markkinoilla, perustelee voittajan valintaa LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.

Palkinnon vastaanotti Novatron Oy:n toimitusjohtaja Jukka Tervahauta, tuotantojohtaja Kalle Jussila ja hankinta- ja logistiikkapäällikkö Kimmo Vaaramo.

Palkinnon luovuttivat LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo ja LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen.

Vuoden Päähankkija – ja Vuoden Alihankkija -palkintoja on myönnetty vuodesta 1987 lähtien. Valinnat tekee LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunta. Tunnustuksen tarkoituksena on edistää suomalaisen tuotannon kilpailukykyä tukevaa verkostoitumista.

Lisätiedot:

Markku Henttinen, toimitusjohtaja, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry, markku.henttinen@logy.fi

Jukka Tervahauta, toimitusjohtaja, Novatron Oy, jukka.tervahauta@novatron.fi