Alihankinta-messut

Vuoden tärkeimmät päivät poikkeuksellisesti verkossa

Uutinen  29.09.2020

Alihankinta- ja AlihankintaHEAT-tapahtumakokonaisuus järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti 8.–10.12.2020. Vuoden kolme tärkeintä päivää tarjoavat myös poikkeusvuonna valmistavan teollisuuden asiantuntijoille ja ammattilaisille paikan ylläpitää jo olemassa olevia asiakassuhteitaan ja luoda niitä lisää sekä kerryttää tietämystään alan ajankohtaisista aiheista.

Virtuaalitapahtuma ei korvaa perinteisiä fyysisiä messuja, mutta se mahdollistaa uudet tavat kohtaamisille tilanteessa, jossa fyysiset tapaamiset eivät ole perinteiseen tapaan mahdollisia. Tänä poikkeusvuonna virtuaalisesti toteutetun tapahtuman avulla Tampereen Messut haluaa taata, että teollisuuden ykköstapahtuma kerää ihmiset kaikesta huolimatta yhteen. Hyvät tulokset etäyhteyksien toimivuudesta vuorovaikutuksen mahdollistajina luovat vahvan uskon siihen, että myös virtuaalisilla kohtaamisilla on merkitystä tilanteessa, jossa kasvokkaiset tapaamiset eivät normaalissa määrin onnistu.

– Alihankinta- ja AlihankintaHEAT-tapahtumakokonaisuus on poikkeusvuonnakin tärkeä tapaamispaikka valmistavan teollisuuden ammattilaisille ja asiantuntijoille. Virtuaalitoteutuksella haluammekin mahdollistaa näytteilleasettajillemme ja kävijöillemme tilaisuuden ylläpitää asiakassuhteita vaikeiden aikojen yli, korostaa Alihankinta-tapahtumakokonaisuuden projektipäällikkö Tanja Järvensivu.

Tampereen Messujen tavoitteena on luoda osallistava tapahtuma, joka täyttää osallistujiensa tarpeen tavata pitkän tauon jälkeen koko teollisuuden yhdellä kertaa. Tapahtumaan osallistumalla voi yhdellä kertaa kohdata joukon ihmisiä ilman useassa paikassa ravaamista. Alihankinta yhdistää siis myös verkossa.

Tapahtuman teemana jatkaa Datasta bisnestä, ja sitä tarkastellaan älykkään teollisuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden näkökulmista tiedon ollessa kaiken keskiössä. Teemaa tuodaan esiin tapahtuman sivuilla julkaistavissa kolumneissa ja ohjelmasisällöissä. Esimerkiksi alan asiantuntijoiden johdolla järjestetään messujen avajaispäivänä tiistaina 8.12.2020 Datasta bisnestä -teemakeskustelu, jossa tiedon merkitystä valmistavan teollisuuden yrityksille käsitellään älykkään teollisuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden näkökulmista.

Tampereen Messut Oy järjestää virtuaalitapahtuman yhteistyössä Zoan Oy:n kanssa.

Seuraavan kerran Alihankinta- ja AlihankintaHEAT-tapahtumakokonaisuus pidetään fyysisesti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 21.–23.9.2021.