Alihankinta-messut

Vuoden teollisuusteko 2023 -tunnustus vaikuttavan teollisuuden asialla

Uutinen  18.08.2023

Syyskuun juhliva Alihankinta saa jälleen kunnian olla alustana myös valtakunnallisen Vuoden teollisuusteko -tunnustuksen julkistamiselle. Business Tampereen jakama tunnustus nostaa esiin teollisuuden merkitystä ja arvostusta, sekä alan yksittäisten tekojen myös suurempaa vaikuttavuutta. Omaa ehdokasta Vuoden teollisuusteoksi on mahdollista ehdottaa 29. elokuuta saakka.

Tampereen kaupunkiseutu on alueena sitoutunut teollisuuden kestävän kilpailukyvyn edistämiseen. Business Tampereen organisoima Vuoden teollisuusteko -kilpailu kohottaa teollisuuden tunnettuutta, arvostusta ja merkitystä.

Valtakunnallinen Vuoden teollisuusteko kulkee tänä vuonna käsi kädessä Alihankinta-messujen 2023 teeman Globally Local kanssa.

– Haluamme Vuoden teollisuusteko -kampanjan myötä nostaa esiin toimijoita, jotka ovat omalla tekemisellään vieneet eteenpäin koko teollisuuden toimialaa, sanoo Business Tampereen asiakkuusvastaava Heini Wallander.

Business Tampere on jakanut Alihankinta-messuilla palkitun tunnustuksen vuodesta 2021. Tämän vuoden yhteistyökumppaneina toimivat Teknologiateollisuus, Tekniikka&Talous ja Tampereen Messut. Vuosittain myönnettävälle tunnustukselle on ollut tilausta ja se on löytänyt vankan jalansijan teollisuuden keskuudessa.  Vuoden teollisuusteko -järjestelykomitea kannustaa jokaista toimijaa positiivisiin teollisuustekoihin.

Ehdota omaa ehdokastasi

Ehdokasta Vuoden teollisuusteko 2023 saajaksi on mahdollista ehdottaa yhä 29.8. saakka. https://businesstampere.com/fi/ehdota-vuoden-teollisuustekoa-2023/.

Ehdokkaaksi etsitään valtakunnallisesti ajankohtaisia ja vaikuttavia tekoja seuraavista alueista: teollisuuden näkyvyys ja imago, nuorten kiinnostus teollisuutta kohtaan, monimuotoisuuden lisääntyminen, kasvu, kansainvälistyminen, työhyvinvointi, vastuullisuus sekä yhteistyön tai tutkimustiedon edistäminen.

Voittajan valitsee Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampereen kokoama asiantuntijaraati. Raadissa ovat mukana Business Tampereen lisäksi Teknologiateollisuuden, Tekniikka & Talous -lehden ja Tampereen Messujen edustaja.

Voittaja julkistetaan Alihankinnan avajaispäivänä

Tunnustuksen voittaja julkistetaan tiistaina 26.9. Alihankinta-messujen päälavalla, HEAT Stagella. Tilaisuudessa esitellään kolme finalistia ja paljastetaan tunnustuksen saaja tälle vuodelle.

Vuonna 2022 voittajana palkittiin Valmet Automotive Oy https://businesstampere.com/fi/vuoden-teollisuusteko-2022-palkinto-valmet-automotivelle/ ja 2021 AGCO Power Oy https://businesstampere.com/fi/ensimmaista-kertaa-jaettu-valtakunnallinen-vuoden-teollisuusteko-palkinto-agco-powerille/.

 

Business Tampere on Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö, jonka tehtävä on edistää investointeja ja houkutella osaavaa työvoimaa sekä luoda paras ympäristö yritystoiminnalle.

 

Vuoden teollisuusteko tunnustuksen jakaminen
tiistaina 26. syyskuuta klo 12.45, HEAT Stage, Alihankinta, Tampere