Alihankinta-messut

Startupit 2018

360Mediatalo

Aula 8 | www.360mediatalo.fi

360Mediatalo on suunnannäyttäjä 360-asteen Virtual Reality-sisällön kehityksessä. Tarjoamme B2B-puolen ratkaisuja, jotka tukevat yritysten arkipäivän toimintaa. VR-sovelluspohjallamme pystymme rakentamaan yrityksellenne esimerkiksi VR-koulutuksia henkilökunnan perehdytykseen ja yksityiskohtaisia tuote-esittelyjä asiakkaillenne, tuoden virtuaalitodellisuuden hyödyt heti käyttöönne!

Coup4

Aula 12 | www.coup4.com

Suomalainen Coup4-startup tuottaa live-lähetyksiä ja yrityksen omaa web-tv -kanavaa avaimet käteen.

Alihankinta-kuvausseinä / eligo.live

Aula 13 | www.eligo.live

Eligo.Studio Oy

Aula 14 | www.eligo.studio

Fleethub Oy

www.fleethub.io

Fleethub toimittaa asiakkailleen hyötyajoneuvojen analytiikkaratkaisuja. Analytiikkaratkaisu koostuu pilvipalvelusta, sekä ajoneuvoon asennettavasta tietokone/telemetria yksiköstä, joka seuraa ajoneuvon käyttöön liittyviä tilastoja, kuljettajatilastoja- ja ajokäytöstä sekä ajoneuvokohtaisia huoltotietoja. Palvelussa oleva tieto saadaan tehokkaasti ja laadukkaasti kaikkien sidosryhmien käyttöön, kuten esimerkiksi trukkivuokraajan ja huoltoliikkeen välille.

Chainfrog Oy

Aula 6 | www.chainfrog.com

Chainfrog Oy:llä on kehittäjiä lohkoketjuprojekteihin. Yritys on perustettu 2016, meillä on useita lohkoketjureferenssejä. Tuotedemoja: Chainfrog Data (tietokantojen yhdistäminen lohkoketjuun), Chainfrog IoT (laitehallinta ja oikeudet) sekä Chainfrog Provenance (lohkoketjuihin perustuva tiedon eheys). Chainfrogin tuotteet nopeuttavat merkittävästi softaprojektin toteutusta.

Forefi Oy

Aula 7 | http://www.forefi.fi

Forefi Oy auttaa asiakkaitaan liiketoimintojen käynnistämisessä ja laajentamisessa Kiinassa. Palvelujamme Kiinassa ovat: Liiketoimintojen käynnistämiseen tai laajentamiseen tähtäävät taustaselvitykset ja kumppanikartoitukset, neuvottelumatkojen organisointi ja yritystoiminnan käynnistämisen valmistelut ja käytännön toteutus, yhteisyritysten liiketoiminnan seuranta ja valvonta.

Fuusio Labs

Aula 18 | http://www.fuusiolabs.com

Fuusio Labs on erikoistunut lisätyn todellisuuden (Augmented Reality) ratkaisuihin yrityksille. Teollisille asiakkaille tarjoamme mm. interaktiiviset AR käyttö- ja huolto-ohjeet sekä tuote-esittelyt. Tule myös tutustumaan kuvahakuun pohjautuvaan tuotehakualustaamme, jolla löydät katalogista nopeasti etsimäsi tuotteen, varaosan tai muun esineen esimerkiksi kunnossapitotyön tehostamiseksi.

Sensoan Oy

Aula 9 | www.sensoan.com

Tarvitsetko räätälöidyn ratkaisun IoT-tiedonkeruuseen olosuhdeseurantaan tai kaluston seurantaan? Oman kehitysalustan ja anturivalikoiman avulla Sensoan voi auttaa. Erityisalaamme ovat langattomat järjestelmät, adaptiiviset verkot (mesh) sekä pienivirtaiset anturit. Toteutamme hankkeen konseptoinnista HW- ja ohjelmistosuunnittelun kautta massatuotantoon asti.

SimAnalytics Oy

Aula 15 | www.simanalytics.com

Factory Harmonizer™ by SimAnalytics
Factory Harmonizer™ on prosessiteollisuuden tuotannon hallitsemattomien katkojen ennustamiseen ja estämiseen suunniteltu työkalu, jonka ennustuskyky on todennettu piloteissa useissa eri laitoksissa, pääosin paperi- ja kartonkiteollisuudessa. Tekoäly- ja koneoppimisen teknologioita hyödyntävä analytiikkamoottori seuraa prosessin tilaa jatkuvasti ja kiinnittää reaaliajassa koneenhoitajan/prosessi-insinöörin huomion sinne, missä katkoriskin ongelma ilmenee.

Trelic

Aula 23 | www.trelic.fi

Trelic on erikoistunut sähkötekniikan ja elektroniikan luotettavuus- ja materiaalianalyyseihin. Autamme sinua saamaan tuotteestasi oikeasti luotettavan ja kestävän, sillä ymmärrämme miten erilaiset ympäristöt ja olosuhteet vaikuttavat tuotteeseesi ja sen materiaaleihin. Autamme räätälöityjen testien suunnittelussa ja toteutuksessa, elinikäarvioinneissa, vika-analyysissä ja muovien ominaisuuksien ja pitkäaikaisluotettavuuden mittauksessa.

TreSolver Oy

Aula 20 | www.tresolver.fi

Tarjoamme yritysten käyttöön monipuolisia ratkaisuja tuotteiden sähkömagneettisen (EM) toimivuuden ja laadun parantamiseen. Toimintamme perustuu pitkään kokemukseen EM -häiriöiden poistamisessa tuotteissa, joissa on useita radio-osia, integroituja antenneja, antureita, tehonsyöttö, akun lataus sekä nopeaa laskentaa vaativia toimintoja. Toimintamme tarkoitus on saattaa tuote EMC -vaatimusten mukaiseksi.

UnSeen Technologies Oy

Aula 17 | www.unseen.fi

UnSeen Labs™ – ratkaisu teknologiaongelmaasi viikossa.
Autamme yrityksiä kokeilemaan uusia teknologiaideoita mahdollisimman nopeasti oikeassa elämässä. UnSeen Labs on ketterä tapa rakentaa prototyyppejä, käyttöliittymäkonsepteja ja teknologiademoja. Osaamisalueitamme on käytettävyys, laitesuunnittelu, langattomat yhteydet ja ohjelmistot.

Vaisto Solutions Oy

Aula 24 | www.vaisto.io

Vaisto tarjoaa ohjelmistokehityspalveluita ja -ratkaisuja erityisesti älykkäiden koneiden ja ajoneuvojen valmistajille sekä vaativan valmistuksen parissa toimiville yrityksille. Tavoitteemme on auttaa asiakkaidemme siirtymistä kohti aikaa, jossa ohjelmistoilla ja digitaalisuudella on keskeinen rooli tuotteiden ja palveluiden erottautumistekijöiden ja kilpailukyvyn kehittämisessä.

Wizense

Aula 22 | www.wizense.com

Wizense on ketterä softan ja raudan insinööritoimisto Vantaalta ja on perustettu 2016. Erikoisalueemme on Teollisen Internetin päästä-päähän ratkaisut sekä langattomien tuotteiden kehitys.

Wizense Fieldsight -tarjonta kattaa valmiin kokoelman sensoreita, yhteysratkaisut sekä pilvipalvelun mahdollistaen nopeat pilotoinnit ja toimitukset Käynnistä ketterä IoT pilotointi nyt!