Alihankinta-messut

Vuoden 2017 Alihankkijaksi Darekon

Uutinen  26.09.2017

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry valitsi Vuoden 2017 Alihankkija -palkinnon saajaksi Oy Darekon Ltd. Palkinnon vastaanottivat toimitusjohtaja Kai Orpo, hankinta- ja logistiikkajohtaja Teppo Pitkänen sekä Haapaveden tehtaanjohtaja Antti Järviluoma Alihankinta-messujen avajaisissa.

Oy Darekon Ltd on vuonna 1985 perustettu lääketieteellisten laitteiden ja teollisuuselektroniikan sopimusvalmistaja. Yrityksellä on kolme toimipistettä Suomessa (Haapavesi, Klaukkala ja Savonranta). Perheyrityksen liikevaihto oli viime vuonna lähes 41 miljoonaa euroa ja se työllisti kaikkiaan 280 henkilöä. Darekon on kasvanut koko kuluvan vuosituhannen ajan.

Yritys on määrätietoisesti kehittänyt toimintaansa ja toimintatapojaan, mikä näkyy palveluvalikoiman kohdistamisena ja investointeina tuotannon teknologiaan. Darekon toimii kestävän kehityksen tavoitteiden mukaisesti. Se noudattaa sertifioituja laatu- ja ympäristöjärjestelmiä. Vastuullisuus perustuu Darekonin kirjaamiin ympäristöarvoihin.

Uutinen: Vuoden 2017 Päähankkija on John Deere Forestry Oy

Vuoden Päähankkija ja Alihankkija -palkinnot jaettiin tiistaina 26.9. Alihankinta-messujen avajaisten yhteydessä ja palkinnot luovuttivat LOGYn toimitusjohtaja Markku Henttinen sekä LOGYn Alihankinnan palkintovaliokunnan puheenjohtaja Tomi Parmasuo.