Alihankinta-messut

Virtuaalitapahtuman usein kysytyt kysymykset

Alihankin Network Corner By Brella -logo

 

Brella-verkostoitumispalvelun käyttö

 • Miten Brella toimii Alihankinta-virtuaalitapahtumassa?
  Lue ohjeet Brellan käyttöön täältä»

Yrityssivu

 • Miksi yritykseemme ei näy liitettynä henkilöitä?
  Varmista ensin että henkilöt joiden tulisi näkyä sivulla ovat liittyneet tapahtumaan, ja että heidän profiilissaan näkyvä yrityksen nimi on kirjoitettu täsmälleen samoin kuin yrityssivulla näkyvä yritysnimi. Yrityksen nimeä saa tarvittaessa muokattua Brellassa. Sivun oikeassa yläkulmassa on pallo jossa on omat nimikirjaimet/kuva. Tätä klikkaamalla pääsee muokkaamaan omia tietoja.
 • Miten saan muokattua yritykseni tietoja?
  Yritystietoja ei ole mahdollista muokata itse. Jos sivulla on virheitä, voi korjauspyynnöt lähettää sähköpostitse asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@tampereenmessut.fi. Huomaattehan että asiakaspalvelumme työtilanteesta riippuen tietojen korjauksessa voi olla viivettä.
 • Mistä saamme yrityssivullamme olevalla yhteydenottolomakkeella jätetyt tiedot?
  Tapahtuman ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittautumislomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen on lähetetty viesti, jossa on linkki ja salasana lomakkeen tietoihin. Tiedot ovat luettavissa ja tallennettavissa Exceliin. 14 vrk kuluttua tapahtuman päättymisestä tiedot anonymisoidaan ja tuhotaan, eli tietojen tallennus tulee tehdä ennen tätä.

Tapaamiset

 • Miten sovin tapaamisia Brellassa?
  Klikkaa henkilön profiilissa näkyvää vihreää ”Suggest a meeting”-painiketta. Sinulle tulee näkyviin kyseisen henkilön vapaat ajat, valitse näistä sopiva tapaamisaika. Kirjoita esiin tulevaan viestikenttään viestisi, jossa kerrot henkilölle tapaamispyyntösi tarkoituksen. Lähetä pyyntö ja jää odottamaan pyynnön saaneen henkilön vastausta.
 • Missä sovitut tapaamiset näkyvät?
  Tapaamiset saa näkyviin Brellassa sivun oikeassa yläkulmassa profiilipallukan vieressä olevasta viesti-ikonista. Jos olet valinnut ilmoitukset käyttöön Brellassa, saat tulevista uusista tapaamispyynnöistä myös ilmoituksen näytöllesi.
 • Miten ilmoitukset saa käyttöön?
  Brellan ilmoitukset muistuttavat mm. alkavista tapaamisista ja saaduista tapaamiskutsuista. Ilmoitukset kytketään päälle omasta profiilista (pallo näytön oikeassa yläkulmassa). Valitse vasemmalla olevasta valikosta ”Notifications” ja sitten ”Yes, receive notifications”.
 • Minulle ehdotettu tapaamisaika ei sovi, mitä teen?
  Kutsun voi joko uudelleen aikatauluttaa (Reschedule) tai hylätä (Cancel). Jos hylkäät kutsun, kannattaa valita Chat open -vaihtoehto, jolloin voit kirjoittaa chatissa viestin, jossa kerrot miksi joudut hylkäämään tapaamispyynnön.
 • Mistä videotapaamiseen liitytään?
  Brellan videotapaamisiin pääsee sivun oikeassa yläkulmassa olevasta viesti-ikonista. Virtuaalinen kokoushuone löytyy henkilön kohdalla olevasta videokameraikonista. Ikonin klikkaaminen ei tarkoita, että soitat kyseiselle henkilölle, vaan sitä klikkaamalla avaat vain virtuaalisen kokoushuoneen valmiiksi tapaamista varten. Tarkistathan ennen tapaamisen alkua, että asetuksesi ovat kunnossa videotapaamista varten.