Alihankinta-messut

Visitor

Alihankinta ja AlihankintaHEAT tavataan verkossa

Tänä poikkeusvuonna teollisuuden ykköstapahtuma toimii kaikesta huolimatta alan toimijoiden ja asiantuntijoiden tärkeänä virtuaalisena kohtaamispaikkana. Vaikka poikkeusolojen vuoksi emme voi kohdata kasvotusten, hyvät tulokset etäyhteyksien toimivuudesta luovat vahvan uskon siihen, että myös virtuaaliset kohtaamiset merkitsevät.

Ajankohtaista ohjelmaa ja alan vaikuttajia

Tutustu ohjelmaan

 

8.–11.12.2020

Mikä virtuaalitapahtuma?

Alihankinta- ja AlihankintaHEAT-tapahtumakokonaisuus järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti 8.–11.12.2020. Vuoden kolme tärkeintä päivää tarjoavat myös poikkeusvuonna valmistavan teollisuuden asiantuntijoille ja ammattilaisille paikan ylläpitää jo olemassa olevia asiakassuhteitaan ja luoda niitä lisää. Näin ollen verkostoituminen nousee virtuaalimessuilla erityisen merkittävään rooliin.

Virtuaalimessut ei korvaa tulevaisuudessakaan perinteisiä fyysisiä messuja, mutta se mahdollistaa uudet tavat kohtaamisille tilanteessa, jossa fyysiset tapaamiset eivät ole mahdollisia. Lisäksi tulevaisuudessa virtuaalimessut voivat tuoda lisäarvoa tapahtuman sisältöihin.

Tavoitteenamme on luoda osallistava tapahtuma, joka täyttää osallistujiensa tarpeen tavata jälleen koko teollisuus yhdellä kertaa. Messut yhdistävät siis myös verkossa.

Lue uutinen tästä


Tapahtuman teema on Datasta bisnestä, ja sitä tarkastellaan älykkään teollisuuden, turvallisuuden ja tuottavuuden näkökulmista. Tiedon ollessa kaiken keskiössä. Teemaa tuodaan esiin tapahtuman ohjelmasisällöissä

Lue lisää teemasta


Alihankin Network Corner By Brella -logo

Verkostoidu Network Cornerissa sovi tapaamiset ja tutustu yrityksiin

Olemme tehneet verkostoitumisesta helppoa myös virtuaalisessa Alihankinnassa. Me yhdistämme ihmiset ja tarjoamme sekä näytteilleasettajille että messuvieraille yksinkertaisen keinon tavata toisensa etäisyyksistä huolimatta.

Verkostoituminen tapahtuu Alihankinnan virtuaalimessutoteutuksessa vanhan tutun Brella-verkostoitumispalvelun avulla. Brellan välityksellä avautuu mahdollisuus varata videotapaamisia näytteilleasettajien ja virtuaalimessuvieraiden kesken.

Avaamme verkostoitumistyökalun viikko ennen virtuaalitapahtuman alkua.

 

Haluatko tuoreimmat tiedot virtuaalitapahtumasta?

Tilaa uutiskirje